2777
2789
عنوان

ب برادر شوهرم چطوری بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 50 پست
اولی محترمانه و تند بود ولی خب یا دخترشون نمیاد گیر میده گریه فلان یا بیخیالن تقریبا یا از خداشون از ...

منم همینطورم کلا خیلی مراعات دیگران میکنم ک بچم اذیت نکنه اینا از دسنه بیخیالن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت رو هم بیار میش خودتون مهمون رو. بذارید پذیرایی. چراغا خاموش تا ننه باباش بیان

بچش هم گفت من میترسم اوردیم تو اتاق خودمون نمیزاشتن بخوابیم  بعد ساعت یک اومد بردن

اونا چیزی نمیگن منم چیزی نمیگم

اگه برات مهمه 

فردا تماس بگیر با جاریت یا برادرشوهرت بگو سلام عزیزم خوبی دیونه ام کردن دیشب دوتادخترا 

دلم میخواست دوتا رو بهتون بدم ببرید بخدا 

حالا هر وقت خواستی صبح بیار بذار تاعصر شوهرم صبح میره سرکار شب این دوتا وروجک باهم ک میشن نمیذارن بخوابه ومنم سردرد میگیرم 

اگه مهم نیست هم هیچی نگو وطبیعی رفتار کن اصلا هم فکر نکن 

به فکر سلامتی خودت باش حرص نخور 

❤️

منم همینطورم کلا خیلی مراعات دیگران میکنم ک بچم اذیت نکنه اینا از دسنه بیخیالن

برا خودشون خوبن راحتن من خیلی گردن گیرم خوب بود تو سن 22سالگی مادر شدم تا الان ک یکسالشه یکی نتونسته بگه ما بچه بزرگ کردیم برا شما اینا ولی خواهر شوهرم دو بچش بقیه بزرگ کردن همش میگن ازاون عاجزن از من دیدم زیادی مسئولیت پذیر بودن بدرد نمیخوره دیگه گفتم یجاهایی بیخیال باشم بزارم بچم هرکاری میکنه بکنه