2777
2789
عنوان

شپش مو

90 بازدید | 15 پست

دخترم تقریبا سه  روز پیش شپش گرفته بود البته خیلی تازه بود زود فهمیدم الان خداروشکر ۹۰ درصدش بر طرف شده

ولی خودم دیروز موهامو مامانم شونه کرد با شونه دندونه ریز ی چندتا شپش زنده افتاد ولی بعدش هرچی نگاه کرد میگه رشک یا همون تخم شپش نیست

ولی من برا اطمینان با سرکه شستم

هر از گاهیی موهام میخاره اونم بهش فک کردنی 

الان چیکار کنم ولی دوبار نگاه کردیم نیست هیچی

جز رنگ و اکسیدان بقیه کارا زمان برهبه همه هم توصیه نمیکنم

اخه ببین از دیرور فقط دارم شونه میکنم ن رشک میبینم ن شپش زنده رو هیچی نیست کف سرم زخم شد از بس شونه کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دونه شپش یا تخم شپش باشه بدبخت میشی چون لامصبا روزی ۱۰ تا تخم میزارن 

اگه خدایی نکرده شپش گرفتی برو شامپو مخصوص شپش بگیر و هر موقع از حموم میایی موهاتو روغن زیتون بزن 

اما راحت ساده و سریع اینه که موهاتو کوتاه کنی 👩

از تجربیاتم گفتم😢

یه دونه شپش یا تخم شپش باشه بدبخت میشی چون لامصبا روزی ۱۰ تا تخم میزارن اگه خدایی نکرده شپش گرفتی بر ...

موهام کوتاه

ولی ببین از دیروز شونه میکنم هیچی نیست حتی یدونه رشک هم نیست

فقط مامانم شونه کرد دو سه تا زندش افتاد بعد اون نیست اصلا

عزیزم راهکار امتحان شده حشره کش یا همون پیفاف هست اول برو تو حیاط ماسک بزن چشم هات ببند بعد یه نفر جوری بزن داخل موهات که فقط توی صورتت نزنه و با روسری ببند ۱۰ دقیقه بعد برو بشور و داخل کل خونه ولباس ها ویک روز برید بیرون پارکی جایی تا شب برگرد پنجره ها رو باز کن و همه چیز بشور مطمئن باش کاملا تمام میشه فقط موهات از تخم هاش تمیز کن اون حشره هاش کاملا میمیرن از شرش راحت میشی درست حشره کش ضرر داره اما همه چیز تموم میشه 

عزیزم راهکار امتحان شده حشره کش یا همون پیفاف هست اول برو تو حیاط ماسک بزن چشم هات ببند بعد یه نفر ج ...

از این حشره کش ها ک براسوسک هست

اخه ببین من موهان دوروز دارم شونه میکنم حتی ی تخمم ندیدم فقط چندتا شپش

شونه میکم هیچی نمیاد

از این حشره کش ها ک براسوسک هستاخه ببین من موهان دوروز دارم شونه میکنم حتی ی تخمم ندیدم فقط چندتا شپ ...

آره عزیزم برای مگس و سوسک و ... هست آخه میدونی اینا هم حشره هستن میمیرن قولت میدم یک روزه با حشره کش کابوسش تمام میشه فقط کل جاهایی که میدونی هست کامل بزن و در آخر کل خونه بزن فقط ظرفها و مواد خوراکی جمع کن مسموم نشید صبح بزن برید بیرون تا شب ، شب که برگشتی پنجره ها رو باز کن همه جاهارو جارو بکش در آخر پاکت یکبار مصرف  جارو برقی هم بنداز دور همه چیز بشور دستمال بکش تمیز کن لباس ها رو بشور همه شون میمیرن فقط موهاتون چک کن تخم نباشه مطمئن باش همه چیز تمام میشه و هم دخترتون و هم خودتون لباسهاتون از این به بعد کنا کسی نگذارید روی بالشت هرکسی نخوابید روسری و مقنعه و لباس کسی نپوشید شانه به کسی ندید آخه اینا راه انتقالش هست دخترتون میره مدرسه حواسش باشه مقنعه شو به کسی نده و مال کسی هم نپوشه لباسشم کنار کسی آویزون نکنه تا دیگه نگیرید انشاالله همه چیز درست میشه ناراحت نباش

آره عزیزم برای مگس و سوسک و ... هست آخه میدونی اینا هم حشره هستن میمیرن قولت میدم یک روزه با حشره کش ...

مرسی عزیزم

امروز از روموهای خودن خالم یدونه تخمشو پیدا کرد اصلا نمیدونم چیکار کنم