2777
2789

املاکی چند جا رفتیم ولی میگن حبابه قیمتا فلان

ب نظرتون تا اردیبهشت چی میشه

کیا تو پروسه خرید خونه هستن

اینم بگم خونه داریم 

ولی میخوایم بریم جای بزرگتر 

تجربه من میگه تو این کشور هر چی گرون شد دیگه هرگز ارزون نشد و به قیمت قبلش بر نگشت🙄

منم هر روز قیمت طلا را میبینم کمرم بیشتر خم میشه مثلا داشتم برنامه ریزی میکردم دستبند بخرم😑

کاش آدم هاے خوب را هم می شد قلمه زد و تکثیر کرد هر بهار...🍀🍀🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خرید خونه فکر نکنم به اندازه فروش پر دردسر باشه،،،دو ساله گذاشتیم واس فروش هیچکی نمیاد 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

ما هم بخدا هر چی داشتیمو نداشتیم گذاشتیم وام مسکن بگیریم برا سال دیگه بنظرتون تا سال دیگه گرون میشه .بخدا شوهرم مریض شد از برادر ش پول قرض کرد دادیم.دکتر روز به روز داره بدتر میشه اوضاع 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 

قیمتا رو بردن بالا. مگه مردم درامدشوم میرسه. الکی بردن بالا. وضعیت ملک بدتر میشه.😐

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
ما هم بخدا هر چی داشتیمو نداشتیم گذاشتیم وام مسکن بگیریم برا سال دیگه بنظرتون تا سال دیگه گرون میشه ...

ای کاش همون پول رو اوراق بخرین. ما پارسال ی اشتباه کردیم ۸۰ تومن گذاشتیم بانک مسکن الان خیلی گرون شده . ۳۵۰ پول داریم ولی خونه نیست. ولی کاش همون پول رو اوراق می خریدیم و پارسال خونه رو می گرفتیم

پسرم همه زندگیم