2777
2789

من مویی دیگه رو سرم نمونده اینقدر ریزش دارم حد نداره الانم میخوام دماغ عمل کنم همه میگن بخاطر بیهوشی هم ابروت هم موهات خیلی میریزه تروخدا بگید چیکار کنم بیهوشی روم اثر نداشته باشه؟قرص بخرم؟ابرومو چیکار کنممم ابروهامم خیلی نازک و بی موعه برم موعای سرمو پسرونه بزنم چی؟

نه صرفا جراحی بینی. هر جراحی که ماده بیهوشی دریافت کنین ممکنه باعث ریزش مو و واکنش پوستی بشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

به جان شوهرعمم اولین باره میشنوم

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مشکل تنفسی یا همچین چیزی برات ایجاد نکرده عمل نکن 

چون هر بینی یه زیبایی داره 

یه فیلم معروفی بود به اسم پیانیست برو نقش اول مردشو ببین 

بینی فوق العاده بزرگی داره ولی خیلی جذاب و کاریزماتیکش کرده

عزیزم چیکار بکنم بنظر شما

هیچی. کار خاصی نمیشه کرد. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عوارض بیهوشی رو بعضیا ریزش موعه بعضیا خراب شدن پوسته قرار نیست یه اتفاق برای همه بیفته من بیهوش شدم هیچ عارضه ایم نداشتم اما دوستم پوستش واکنش نشون داد و الان چندساله درگیره درمانه اما درست نمیشه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

فکر نمیکنم تاثیری بذاره این همه آدم عمل کردن ولی اینم مطمئنم مویی که بخواد بریزه نسیم هواهم روش تاثیر میذاره ژن ریزش مو و کچلی و اینا نداشته باشی هرکاریم کنی نمیریزه ریشه اش سفت ترم میشه من یادمه قبلا یه خانومی دوست مامانم بود موهاش نصف پیشونیش رو گرفته بوداندازه ی دوتا انگشت کل موهاشو از پیشونی بند مینداخت خط رویشش بره عقب تر ولی موها فرداش سمج تر رشد میکردن هیچ وقتم موفق نشد با کندشون ریشه کنشون کنه 

اگه مشکل تنفسی یا همچین چیزی برات ایجاد نکرده عمل نکن چون هر بینی یه زیبایی داره یه فیلم معروفی بود ...

نه گلم مشکلی نداره فقط یک کوچولو پره هاش بزرگه میخوام جمعش کنم وگرنا نمیخوام دست بزنمش زیاد

فکر نمیکنم تاثیری بذاره این همه آدم عمل کردن ولی اینم مطمئنم مویی که بخواد بریزه نسیم هواهم روش تاثی ...

دقیقا همینطوره من موهام هیچ مشکلی نداشت مشکل هورمونی و کیست باعث شد بعدچندسال کل موهام بره هرگز فکر نمیکردم روزی موهام اینقدر کم پشت بشه