2777
2789

از اون خنده ها که هی بخوای جلو خودتو بگیری بقیه نفهمن

نصیب همتون

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحال باش،

نه به این دلیل که همه‌چی کامل و عالیه.

بلکه،

به این دلیل که تو انتخاب می‌کنی روی لحظات خوب و بی‌نظیر تمرکز کنی..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هرکه مسکین و پریشان تو بود ، خود نمیدانست و مهمان تو بود.

جمله نیست بیتی از پروین اعتصامی 

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

امروز کسی شما را ناراحت کرد، فردا کسی دیگر ناراحت تان خواهد کرد.

نمی‌توانید تمام جهان را کنترل کنید. بدانید که اِشکال از بیرون نیست: درونِ ذهن تان است. 

افسار زندگی تان را به دست دیگری سپردید، کافی است آن را از او بستانید. 

ذهن تان را چنان قوی کنید که هیچ‌ کس در دنیا نتواند لبخند را از شما بگیرد🍃

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یکی از بزرگ‌ترین رهایی‌ها اینه که بفهمی:

همه چی به تو مربوط نیست.

آدم‌ها از زاویه‌ی دنیای خودشون رفتار می‌کنن 

باورهاشون، تجربه‌هاشون، زخم‌هاشون

و نیازهایی که شاید هیچ‌وقت به زبون نیومده.

اگه هر رفتار دیگرانو به خودت بگیری، فقط خودتو زخمی می‌کنی.

وقتی رفتار دیگران رو به خودت ربط می‌دی، دردش خیلی بیشتر میشه

یاد بگیر از مرکز داستان دیگران بیای بیرون.

تو قهرمان قصه‌ی خودتی، نه نقش اصلی تو زندگی همه.