2777
2789
عنوان

بالاخره مهدکودک خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 17 پست
ازچه نظر بده میشه توضیح بدید ممنون

میدونی واقعا خانواده ها فرهنگ ها متفاوته

یه بچه میاد که فوق العاده معدبه

یه بچه میاد ۵سالشه تا همچی میدونه من خودم شاگرد ۶ساله داشتم که داشت به دوستش میگفت خیلی ببخشیدا میگفت اقا سینه های خانمرو داشت میخورد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️وای نمیدونم خشکم زد

همش تکرار‌میکرد میخواین زن بگیرین از اون‌لحاظ باز حرف زشت میزد

میدیدم چقد تاثیر داره بچها قشنگ مثل طوطی میمونن تکرار میکنن یادمیگیرن

حالا اون مربی هرچیم جلوشون رو بگیره بازم نمیشه زندان که نیست بچه ها باهم حرف میزنن بازی میکنن 

خیلیاشون هم خشونت رو یاد میگرفتن از همکلاسیا

کلا جایی ببر که از لحاظ فرهنگ خانواده هایی باشن باشخصیت باشن از این مهدایی که یکم قیمتش پایینتره همه بچه هاشون رو میزارن بچتو نبر

💍♥️

هنوز سن ش کمه برای مهد،اگه حوصله ی اینکه ،از بچه ها سرماخوردگی بگیره و تو هی ببریش دکتر رو داری،در غیر این صورت اگه شاغل نیستی خودت ببرش بیرون پارک خانه ی بازی،باهاش نقاشی بکش،خمیر بازی بده دستش ،کتاب داستان براش بخون،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی واقعا خانواده ها فرهنگ ها متفاوتهیه بچه میاد که فوق العاده معدبهیه بچه میاد ۵سالشه تا همچی می ...

ممنون از وقتی که گذاشتید 

موفق خواهم شد،نه فورا،ولی حتما......