2777
2789
عنوان

چند ماه اقدام بودی تا باردار شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 58 پست
من یکیو میخوام که رفیقم باشه، به زندگیم هیجان بده ، ادم امنی باشه برام ، باهم وقت بگذرنیم ، عاشقی کن ...

عزیزم نمیدونم چی بگم ممکنه جدا نشی و همیشه حسرت برات بمونه

جدا هم بشی ازدواج با همچین شخصی قطعی نیست، ممکنه فقط همین زندگیتم از دست بدی

ولی زودتر تصمیمتو بگیر، خیلی ها ناخواسته باردار میشن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آدما باهم فرق دارن من هر دوبار همون بار اول اقدام باردار شدم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
عزیزم نمیدونم چی بگم ممکنه جدا نشی و همیشه حسرت برات بمونهجدا هم بشی ازدواج با همچین شخصی قطعی نیست، ...

افرین دقیقا خوب توصیف کردی

جدا نشم حسرته ، جدا بشم پشیمونی ، بدجور برزخم

دقیقا از همین میترسم که بچه دار شم وقتی هنوز مطمئن نشدم

حَسبی الله💫🍃

من بدون اقدام باردار شدم ، چند سال جلوگیری کردیم ، فقط یه دفعه جلوگیری نداشتیم اونم ۳ روز مونده به قاعدگی که احتمالش یه درصده ، ولی خب خدا خواست برامون 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
من تنبلی خفیف داشتم بدون دارو اسفند اقدام کردم نشد فروردین مسافرت بودیم اقدام نکردم اردیبهشت اقدام ک ...

۳/۳دختر ابجیم دنیا اومد و شما ۳/۳جواب ازمایشت مثبت شده ان شاالله سالم و سلامت بغلش بگیری😍

زندگی قبل تو سوتفاهم بود نفس مامان😘😘

من یکیو میخوام که رفیقم باشه، به زندگیم هیجان بده ، ادم امنی باشه برام ، باهم وقت بگذرنیم ، عاشقی کن ...

خداوکیلی اگه شوهرت با همین دلایل میخواست طلاقت بده خودت نظرت چی بود؟ نمیگفتی تنوع طلبه؟

موقع ازدواج چشماتو باز میکردی که زندگی یه نفر دیگه رو تحت تاثیر قرار ندی

بعضی وقتا میگم ای کاش شوهرامونم مهریه داشتن که یه وقتایی مثل مورد شما الکی بهانه نگیرین واسه خراب کردن زندگی

متاهل