2777
2789

بچه ها میدونم دفعه دوممه تاپیک میزنم ولی واقعا به کمکتون نیاز دارم تو تاپیک قبلی گفتم ۱۸ سالمه امروز جلسه ۳ بودم تا قبل از اینم رانندگی اونطوری نکرده بودم مربیم خانمه بهم گفت تو حداقل ۱۰ جلسه باید بیشتر بیای همشم با دوستام که باهم شروع کردیم مقایسه ام میکنه به حالت شوخی و خنده تشر میزنه من واقعا رانندگی و دوست داشتم و امیدوار بودم اما ایشون کلا منو ناامید و زده کرد از عصر تا حالا یه حال ناجوری دارم مامانم اینا میگن فردا برو کلاس دیدی همونطوریه برو بگو عوضش کنن به نظر شما چیکار کنم 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

حتمااااااا عوضش کن 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

چه آدم بیشعوری

مربی من که همش امید میداد و تشویق میکرد

عوضش کن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مربیتو عوض کن

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

به همه اینو میگن مشتری کمه میخوان باهاشون کلاس بگیری ایندفعه گفت بگو اگه بلد بودم کلاس نمیگرفتم تو مسوولی یادم بدی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

مربی منم همین بود اهمیت ندادم ب حرفاش البته الان میگم اون موقع تو ذوقم خورد خیلی

رفتم مربی شخصی گرفتم و اون اعتماد ب نفسم رو بالا برد و با حوصله تر بود این مربیا آموزشگاه دل نمیسوزونن دنبال اینم هستن رد بشی هی کلاس برداری

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

دقیقا مربی منم همینو می گفت😑

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

دقیقا مربی منم همینو می گفت😑

ادامه دادی یا عوضش کردی؟

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

عزیزم وظیفشه صبورانه درست و اساسی بهت اموزش بده شما اگر بلد بودی پول بی زبونو به این خانم نمیدادی پول گرفته باید وظیفشو درست انجام بده...حتماااا عوضش کن معمولااا مربی اقا بهتره حداقلش اینه که بهتر اموزش میدن بدون تحقیر و مقایسه ...البته من و خواهرزادهام چون مربی اقا انتخاب کردیم و خیلی راضی بودیم بهت پیشنهاد دادم البته شانس مربی با وجدان گیر ادم بیاد

ادامه دادی یا عوضش کردی؟

ادامه دادم،البته خیلی دلش می خواست کلاس اضافه بردارم اونم با مبلغ بالا ولی من اصلا قبول نکردم

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️