2777
2789
عنوان

قصد بارداری

258 بازدید | 24 پست

خانم ها بنده بعداز چندروز اقدام ادار مکرر و بعدش دردپهلوولگن سمت راست و داغ شدن واژن و کمردرد دچار شدم میشه بگین علائم عفونته یا بارداری

خواهش میکنم بگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری تست بزن صبح

پس علائم بارداری میتونه باشه!؟

اره حتما تست بزنم ببینم چطوره 

اخه هرچیی گوگل و هوش مصنوعی زدم هی میگفت عفونت ادراری و سنگ کلیه ناامید شدم

پس علائم بارداری میتونه باشه!؟اره حتما تست بزنم ببینم چطوره اخه هرچیی گوگل و هوش مصنوعی زدم هی میگفت ...

عزیزم امیدت بخدا باشه 

علائم بارداری مثه پریودی و عقونت هم هست برا اطمینان تست بزن 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

از موعدت اگه گذشته احتمال بارداری هست اگه نه که علائم بارداری اینقدر زود نشون نمیده احتمال زیاد عفونت باشه چون من خودمم دقیقا همینطور شدم و فکر میکردم باردارم ولی بعدش فهمیدم عفونته،به نظرم یه دکتر برو عزیزم

از موعدت اگه گذشته احتمال بارداری هست اگه نه که علائم بارداری اینقدر زود نشون نمیده احتمال زیاد عفون ...

۵روز از پریودیم گذشت که یهویی اتفاق افتاد دفع دومم دیگ به امید بچه دار شدن انجام دادیم و رعایت نکردیم و چندروز که گذشت این علائما اتفاق افتاد پشت سرهم و اینکه ۱۱.۱۲ روز مونده تا زمان پریودیم

پس علائم بارداری میتونه باشه!؟اره حتما تست بزنم ببینم چطوره اخه هرچیی گوگل و هوش مصنوعی زدم هی میگفت ...

بعد از چند روز، علائم بارداری کجا بود آخه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
۵روز از پریودیم گذشت که یهویی اتفاق افتاد دفع دومم دیگ به امید بچه دار شدن انجام دادیم و رعایت نکردی ...

نه عزیزم الکی تست نزن به این زودی اتفاقی نمی افته اگر لقاح صورت گرفته باشه دست کم ۱۲ روز بعدش تست نشون میده

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤