2777
2789
عنوان

امسال چه صندلی مده

643 بازدید | 32 پست

میشه عکس بفرستین 

یه چیزی حس میکنم زشته بدون جوراب زشت نیست بیرون برم؟ چادر نمیپوشم مانتو هامم نرماله نه خیلی بلنده نه خیلی کوتاه ولی خب رو حجابم حساسم رو موهامو اینا 

صندل طلقی پاشنه دارها

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

ولی نمیشه با چادر پوشید

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوراب دکلته بپوش 

منم قبلا اهل صندل پوشیدن نبودم ولی چون پاهام زود عرق میکنه و هر کفشی میخرم تا پاهام عادت کنه مدت ها زخم میشه دیگه تصمیم گرفتم صندل پشت باز بگیرم واقعا از پماد و چسب زخم زدن خسته شدم

طلقی اگر خواستی بخری دور دوخت دار بخر چون ریسک خراب شدنش زیاده صندل بندی پاشنه دار و ساده همیشه شیکه ...

صندل پاشنه بلند و پشت باز نمی‌خوام میدونی حس میکنم یجوریه واسه سنم ۱۷ سالمه کلا نمیاد بهم

جوراب دکلته بپوش منم قبلا اهل صندل پوشیدن نبودم ولی چون پاهام زود عرق میکنه و هر کفشی میخرم تا پاهام ...

مرسی ولی این چیزا که میگین اصن بهم نمیاد من همیشه کتونی میپوشم جورابامم رنگی رنگیه خیلی خانومانه نیست ولی خب صندل راحته خیلی اما از پوشیدنش یکم خجالت میکشم😅

صندل پاشنه بلند و پشت باز نمی‌خوام میدونی حس میکنم یجوریه واسه سنم ۱۷ سالمه کلا نمیاد بهم

پشت بسته بگیر صندل انواع مختلف داره برای انواع رده سنی هم هست یه سرچ گوگل کن ایده بگیر

ولی اکثر صندل ها یه مقدار پاشنه یا لژ رو دارند از سه سانت به بالا

پشت بسته بگیر صندل انواع مختلف داره برای انواع رده سنی هم هست یه سرچ گوگل کن ایده بگیرولی اکثر صندل ...

عکسشو فرستادم تو نت نگاه کردم دنبال همچین چیزایی بودم اما یکی بهم گفت خیلی قدیمیه

وای منم یه صندل خوشگل میخوام ولی تو بازار هرچی دیدم مدل قدیم بود اصلا چیزی که باب میلم باشه پیدا نکردم

من همیشه کتونی میپوشم یهو دلم تنوع خواست حالا کتونی هم باب میلم باشه ندیدم واسه تابستون هم کتونی زیاد مناسب نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم