2777
2789

یهو یادم اومد گفتم تنها حرص نخورم

چند هفته پیش همسرم اومد دنبالم بریم خونشون برام یک دسته گل رز خریده بود سوپرایزم کنه

رفتیم خونشون گل و بردم بالا که بزارمش توی آب 

مامانش گفت به گل خریدین و اینا هی به همسرم گفت افرین به خانومت فکر کردی و اینا

بعد یهو بعد چند دقیقه برگشت بهم گفت گل رز؟

گفتم آره 

گفت پس ازشون کم کن بعدم هر هر خندید

من گفتم جان از چی؟!

هی می‌خندید میگفت ازشون کم کن دیگه هر بار برات گل خرید کم کن

منم مثل بز نگاه میکردم 

یهو شوهرم گفت عهه یک چشم غره ریز رفت به مامانش بعدم بهم گفت هیچی عزیزم

بعد مامانش گفت منظورم اینه از مهریت کم کن 😐😐😐😐

چون من یک قسمت مهریه ام به تعداد سال تولدم گل رز مهرم هست

هیچی نگفتم بهش ولی خیلی بهم برخورد که حرکت عاشقانه همسرمو به جای صاف کردن مهریه ام حساب میکرد🥲

با خودم میگم کاش بهش میگفتم من مثل شما فکر نمی‌کنم اما اگر بخوام تسویه حساب کنم از سکه ها شروع میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال همون کم محلی بهتره اینکه دهن به دهن بشید تو اینجور موارد باعث میشه پروتر بشه

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

ولش کن مادر شوهرت اگه تیکه میندازه که روزشون شب نمیشه اصلا مریض ان بنده های خدا

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.