2777
2789

بیاین کمک لطفا

چون قیمتش بالای میخام از خریدش مطمین باشم نه اینکه بعدا پشیمون بشم

ال جی بهتره یا سامسونگ؟ پیتزا و کیک و شیرینی توشون خوب درمیاد؟

و اینکه آخرین مدل ال جی سبزی خشک کن و سرخ کن هم داره قیمتشم 200بیشتره. به نظرتون این ویژگی ها خوبه؟

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سولار ال جی دارم ،اگه وضع مالی متوسط دارید یه آون توستر خوب بخرید خیلی بهتره چون همونکارارو انجام میده ومرغ وکیک وشیرینی توش عالی میشه اما اگه وضع مالی عالی دارید واون هزینه براتون مهم نیست ال جی خیلی خوبه 

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
سولاردوم فقط ال جی داره

نه سامسونگ هم داره خودم دیدم

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

سولاردوم فقط الجی داره. گرونم نیس. خیلی بدرد بخوره. هم مثل فره که با هوای گرم میپزه. هم ماکرو داره هم المنت داره. بخارپز هم داره. جوجه پزم داره که من هنوز استفاده نکردم ازش. خشک کن سبزیجات داره. خلاصه هرچی اراده کنی داره. از دستش نده😊

اکثر خانما فقط گاهی یه کیک میپزن یا یخ غذا رو وا میکنن باهاش. ولی کاربرداش خیلی زیاده

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
من سولار ال جی دارم ،اگه وضع مالی متوسط دارید یه آون توستر خوب بخرید خیلی بهتره چون همونکارارو انجام ...

وضع مالیم ک از متوسط هم پایین تره    ولی چون مامانم میخاد برام بخره و گازمم فر نیست میخام یه چیزه خوب داشته باشم ک تا آخر برام بمونه

الان بین مدل MS95 و MS97 ال جی موندم!!!

پارسال من 2900 خریدم

میشه مدلشو بگی؟

سولاردوم فقط الجی داره. گرونم نیس. خیلی بدرد بخوره. هم مثل فره که با هوای گرم میپزه. هم ماکرو داره ه ...

پس شما هم آخرین مدل ال جی رو داری

میشه بگی چند خریدی و چه رنگیه؟ من خودم سفید میخام