2777
2789

خییلییی خوشگله

چقدرم دوستاش خوششون بیاد از این لباس

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این چیزا سلیقه ایه من دوست ندارم واقعا

ولی اگه دوست داری تو به بقیه کار نداشته باش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

لباس رو خوشم نیومد ولی عینکه خیلی خوشگله🤩🤩

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برای ۸ سال مسخرش نمیکنن؟

نه اگه سایز من بود قطعا میخریدم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

ممنون گلم به نطرت مناسب ۸ سال میشه

اره عزیزم چون بچس هنوز هم به سن قانونی نرسیده کلاس سوم اینا میشه درسته؟

اگه قدس زیر 150 هست خیلی خوشگل و گوگولی میشه البته بالاتر از 150 هم باشه بازم خوشگله 

بنظرم نظر خودت هم مهمه

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)