2777
2789

سلام شبتون بخیر

من با عشق ازدواج کردم

با کلی اشک و آه بهم رسیدیم

شوهرم مرد گرمی نیست از همون اول همین بود رفتیم مشاوره خدا به حق زهرا خیر نده بهش

گفت نه مشکلی نداره و‌این یه سوپاپ اطمینان هست که بعدها خطایی نره مام گفتیم حتما از نجابتش هست قبل از ازدواج حرکتی نمیزنه زنش شدیم

یادم نمیره تازه عروس بودم ده روز ده روز نمیومد سمتم چقد گریه میکردم و از خودم بدم میومد کاملا اعتماد به نفسم رو از دست دادم

کم کم منم دلسرد شدم از رابطه و میلم کم شد

شوهرم شبا زود میخوابه من میرفتم رو پشت بوم قدم میزدم و با دوستام حرف میزدم یکی دو هفته پیش متوجه شدم در نبود من فیلم میبینه و ….

گلی گریه کردم یه هفته سردرد و حال خراب

دوباره به خودم اومدم گفتم بذار زندگیم رو جم و جور کنم

اولین بار که رابطه خوبی داشتیم اومد رابطه م-ق-ع-د انجام داد هیچی نگفتم ولی حالم بد شد چون شوهر دوستم که بهش خیانت کرده بود دقیقا همین کارا میکرد

باز هیچی نگفتم

امروز بهش میگم عزیزم ما که جفتمون خسته از سرکار برمیگردیم بیا چند دقیقه باهم حرف بزنیم دلم برات واقعا تنگ میشه هی اذیت کرد گفتم بریم تو رختخواب یکم حرف بزنیم گرفت خوابید

خیلی حالم بده اگه از من خوشش نمیومد چرا جنگید تا ازدواج کنیم چرا هربار از نامزدی تا عقد تا اوایل ازدواج گفتم بیا تمومش کنیم نه مهریه میخوام نه هیچی نذاشت تمومش کنم

تمام قلبم عاشقشه تحمل یه لحظه نبودن و ندیدنش رو‌ندارم ولی روز به روز داره رنگ عوض میکنه واقعا میترسم‌ازش بچه دار بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چ بگیم خاهر از خودش بپرس بینم چشهگوشیش بگرد ببین کسی یادش نمیده

نه تو گوشیش چیزی نیست و البته صبح باهم بیدار میشیم‌میریم‌سرکار عصر هم باهم برمیگردیم و همش کنارهم هستیم تا موقع خواب

منم همینجوری حس میکنم متاسفانه چون رفتارای دیگه‌ هم ازش دیدم

چی دیدی؟
کسی که واقعا همجنس گرا باشه بعید میدونم بتونه حتی یه جنس مخالفو ببوسه چه برسه واقعا باهاش بخوابه

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

اسی بچه دارنشو توروخدا خام حرفای بقیه نشی یه طفل بیگناه بیاری دنیا.....من شوهرم اعتیاد داشت و داره بعد سال زندگی ۴ماهه اومدم خونه بابام درخواست طلاق یک طرفه دادم....اسی منم عشق و عاشقی بود....ده سال پیش خدا گریع کردم ب هیچکس غیر اون فکرنکردم...بعدده سال ازدواج کردیم....هی گفتم میزاره میزاره کنار ....اوایل سر کار میرفت گفتم به جهنم که محبت نمیکنه بهم پول که میاره ....یک سال آخر سرکارم نرفت...اسی بچه شیر میدادم یکسال سیب زمینی تخم مرغ خوردم...بچم سوتغذیه گرفت...وای خدا اشکم در اومد....الانم خونه بابام وضع خوبی ندارم مادرم خیلی سر ب سرم میزاره ...بخاطر دخترم نبود خودکشی میکردم....شوهرم آشغال لاشیم بهم گفت تو جن ده ای تو یه نفر رو پیرا کردی که قهر کردی اومدی خونه بابات.....دخترم یکم بزرگتر شه باید برم سرکار...حداقل دخترم یه چی خواست بخرم‌‌‌‌.....خدا کمکم کن.هرچی خوند از دعای خیر یادت نشه هموطن عزیزم...