2777
2789
عنوان

چرا خوشتیپ نیستم بیرون

152 بازدید | 8 پست

بیرون مردم رو میبینی تمیز و اتو کشیده ، ست کردن عالی ، موها مرتب ، اونوقت من اگر دو لاخ مو بریزم کنار صورتم تا از جلو آینه برم کنار همش فکر میکنم بهم ریخته اس، همه بهم نگاه میکنن، هی شال میدم جلو !!! برای همین فرق وسط باز میکنم همه موهام جمع میکنم 🥲تازه شوهرمم از حسادت میگه یه مانتو بپوش بریم دیگه یکساعت میری جلو آینه مگه میخای بری عروسی! منم دلمرده شدم انگار! ۲۴ سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته تا جلو آینه ام حس خوبی دارم وقتی میرم کنار احساس پوچی میکنم از داخل

عزیزم وسواس نداشته باش توهم تیپ بزن و آرایش کن بلد نیستی از اینستا و گوگل و هوش مصنوعی کمک بگیر 

بعدم میخواین برین جایی از نیم ساعت یکساعت قبل قشنگ آماده شو تا شوهرت نگیره پشت سرتک

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...𝐕𝐢𝐝𝐚シ🦋💜

عزیزم وسواس نداشته باش توهم تیپ بزن و آرایش کن بلد نیستی از اینستا و گوگل و هوش مصنوعی کمک بگیر بعدم ...

باورت نمیشه گاهی که به خودم رسیدم نذاشته برم با یک بهانه ، نه که غیرتی باشه ها ، فقط از حسادت 

باورت نمیشه گاهی که به خودم رسیدم نذاشته برم با یک بهانه ، نه که غیرتی باشه ها ، فقط از حسادت

چرا باهاش حرف نمیزنی .قانعش کن 

ارایش سنگین کردی؟ یا چیزی ک خیلی تو چشم باشه پوشیدی ؟ 

وا اخه حسادت به زن خودش ،یا منظورت اینکه میترسه کسی ازت خوشش بیاد

چرا باهاش حرف نمیزنی .قانعش کن ارایش سنگین کردی؟ یا چیزی ک خیلی تو چشم باشه پوشیدی ؟ وا اخه حسادت به ...

من همیشه رژ لب پرنگ میزنم ولی بقیه صورتم یک ذره ریمل و مداد میکشم ، چون خیلی تغییر میکنم فکر می‌کنه غلیظه و چون خودش اصلا به خودش نمی‌رسه احساس حقارت می‌کنه ،باهاش نمیتونم حرف بزنم چون ما کلا اختلاف داریم یکجورایی طلاق عاطفی 

من همیشه رژ لب پرنگ میزنم ولی بقیه صورتم یک ذره ریمل و مداد میکشم ، چون خیلی تغییر میکنم فکر می‌کنه ...

ببین عزیزم ایندفعه آرایش رو بیشتر ببر سمت چشمات مثلا یکم سایه نود رنگای قهوه ای طور پشت پلکت .خط چشم ریمل .ابروهاتو اوکی کن .و لبات رو ملیح رژ بزن 

عزیزم میدونم سخته ولی حالا ک دارین زیر یه سقف زندگی میکنین و راه فرار نداری .بنظرم بپذیر ک مردت خوب نیست .

و یکم عشق بیار به زندگیت .صمیمی تر شو باهاش 

یجورایی روش کار کن ک به خودش برسه 

اگه پول دارین ک براش برو لباس ست بخر 

اگرم ندارین ک خودت از قبل همین لباسا ک داره اتو بکش ست کن براش .بفرستش زود به زود موهاشو اصلاح کنه .قبل رفتن بیرون براش عطر بزن خودت 

ببین چی میشه انشالا ک اونم راه بیاد باهات 

مردا زودی ببخشیدااا خر میشن ،بچسب بهش تا اونم قشنگگگگ رام شه