2777
2789
عنوان

رژیم غذایی سر خود لطفا بیاید

94 بازدید | 18 پست

سلام من خودم رژیم گرفتم نزدیک‌۶کیلو کم کردم..الان رونم خط سفید افتاده ماهیچه پام شل شده..این قسمت جلو پام گود شده دلیلش چیه کسی می‌دونه...ورم نیست اصلا چون آزمایش و ستونو میدم مرتب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ورزش هم میکنی؟ ورزش نکنی بدن ب مرور با لاغر شدن شل میشهاز طرفی باید پروتئین کافی دریافت کنی که عضله ...

نه اصلا حتی پیاده روی هم نمیرم

الان یکماه میبینم اینطور شده

از کسی پرسیدم داروساز میگه عضله تحلیل می‌ره اینطور میشه

انقد ناراحتم 

آخه کبدم چربی کم داشت منم گفتم رژیم بگیرم شب شام نخورم دیگه لاغر هم شدم اما قشنگ پوستم دیگه شل شده 

عزیزم چرا بدون نظر دکتر و متخصص تغذیه رزیم میگیری آخه،من متخصص نیستم که الان بگم این لکه چیه ولی مید ...

گفتم یکم چربی دارم کبدم یکم چرب بود تو سونو در حد کم

منم شامم حذف کردم

شده گاهی صبونه نخورم فقط ناهار می‌خوردم و می‌خوابیدم 

البته من دوسال پیش با زانو خوردم زمین تمام پام خونی شد...نمی‌دونم ب این گود شد ربط داره یا نه هی خدا

هفته دیگه نوبت ارتوپد گرفتم برم

نه اصلا حتی پیاده روی هم نمیرمالان یکماه میبینم اینطور شدهاز کسی پرسیدم داروساز میگه عضله تحلیل می‌ر ...

شروع کن ب ورزش کردن 

ورزش مهمه 

سعی کن ب اندازه کافی هم پروتئین بخوری

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

برای درمان کبد چرب باید پاکسازی بشه از طرفی کبد و طحال رابطه نزدیک دارن اگه طحال پرشده باشه ویتامین به بدنت نمیرسه ۰۹۱۳۶۹۰۶۴۳۹ مشاور طب سنتی هستم اگه خواستی در خدمتم

حال خوب مون رو با همه به اشتراک بذاریم بخند عزیزم دیدی چه قشنگ شدی

باید آزمایش بدی فک کنم بعد بری دکتر جواب رو نشون بدی ببینی چی میگه

قبل عید چکاپ دادم الان چی میخاد یعنی

من یکم ترسوام عزیزم میگم نکنه چیزی باشه

خیلی ترس از بیماری دارم 

شروع کن ب ورزش کردن ورزش مهمه سعی کن ب اندازه کافی هم پروتئین بخوری

عزیزم من ترس از بیماری دارم چیزی نیست که نه

قبل عید سونو و چکاپ کامل دادم

سالی دوبار میدم

قبل عید چکاپ دادم الان چی میخاد یعنیمن یکم ترسوام عزیزم میگم نکنه چیزی باشهخیلی ترس از بیماری دارم

نگران نباش عزیزم انشالله که چیزی نیست از این به بعد خواستی رژیم بگیری حضوری هک نمیخوای بری دکتر تغذیه سایت لیمومی و دکتر کرمانی خیلی خیلی مناسبه 

عزیزم من ترس از بیماری دارم چیزی نیست که نهقبل عید سونو و چکاپ کامل دادمسالی دوبار میدم

نه نترس چیزی نیست 

منفی فکر نکن 

وزن کم کردی بدون ورزش کمی شل شده بدنت

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀