2777
2789
عنوان

متوجه خيانت شدم

800 بازدید | 39 پست

بايد چيكار كنم؟؟پياماشونو ديدم به طرف گفته بود قلبم

وضع مالي خوبي داره ميرسه همه حوري الان دلم ميخواد بميرم نميدونم چيكار كنم بدنم ميلرزه كاش خرج نميكرد برام ولي ادم بود 

بچه دارم نميتونم جدا شم

بچت بابای خیانتکار میخواد؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا سر ی قلبم طلاق نگیر

دیگه چیا دیدی؟

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

به روش  نیار هیچ سوالی ازش نپرس 

ذهنت پر از سواره حالت داغونه 

ولی اگه به روش بیاری ممکنه شاخ بشه

باید خودتو آروم کنی به هر طریقی که شده

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

ببین گلم الان دیگه همه مردا اینجوری شدن بطور ویروسی وار  فکر نکن جدابشی کیس بهتری میاد سراغت نه یکی عن تر 

بخوای جدا بشی بری اون بیرون انقدر هستن که بیان بشینن تو خونه ات

خونه زندگیتو دست بگیرن 

بچه اتو آواره نکن .و پاپس نکش 

والا جدا بشی هم برای چندرغاز باید بری خودتو پاره کنی صبح تا شب تا یه پولی دربیاری که خورد وخوراکتم نمیبینه 

چه بهتر که خرجتون میکنه.خرج کنید لذت ببرید با بچه ات 

بذار اونم مثل حمال کارکنه بیاره براتون 

فکر کن کلفتتونه نه شوهرت اینجوری شاید آرامتر بشی 

مثل هم خونه باش دیگه بچه اتو که داری 

باهم کیف کنید  به بچه ات برس به خودت 

به روشم بیاری وقیح تر میشه اخرش بهت میگه خوب کردم ناراحتی بذار برو

اونم بذار بره گم شه هر غلطی میخواد بکنه

ببین گلم الان دیگه همه مردا اینجوری شدن بطور ویروسی وار فکر نکن جدابشی کیس بهتری میاد سراغت نه یکی ...

ازش متنفر شدم 

بدتر اينكه جون دخترمو قسم ميخوره كه رابطه نداشتن فقط پيامي بوده ك ميدونم دروغه