2777
2789
عنوان

پسره گفت پیام بده تا من زنگ بزنم

241 بازدید | 12 پست

رلم نیست فعلا داریم اشنا میشیم چندماهیه 

اینجوریه که سرش خیلی شلوغه و درگیر چندتا کار باهم هست و امروز بعدظهریخورده سرش شلوغ بود گفت شب بعد ساعت ده  زنگ میزنم اگر نزدم یه پیام بده یاداوری کنی اگر مشغول کار دیگه بودم و ساعت از دستم رفته بود 

الان چیکار کنم بمونم تا ده و نیم یا نزدیکا یازده اگر زنگ نزد پی بدم؟یا خودم تماس بگیرم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیام نده بذار یاد بگیره موقع شلوغی هم خودش باید یاد تو باشه و زنگ بزنهاینجوری داری خودتو تو زندگیش ی ...

اخه بعدظهر هم اون زنگ زد حالمو پرسید گفت چندروزه حرف نزدیم میخوام بیشتر صداتو بشنوم شب باهات تماس میگیرم اگر نه بهم پیام بده چون ممکنه مشغول بشم ساعت از دستم بره 

اینم بگم خیلیییییم سرش شلوغه کلی جلسه و کارو چیز داره درکنارش درسشم هست 

اخه بعدظهر هم اون زنگ زد حالمو پرسید گفت چندروزه حرف نزدیم میخوام بیشتر صداتو بشنوم شب باهات تماس می ...

ولی بازم من میگم نباید خودتو بهش یاد اوری کنی من خیلی باتجربم تو این چیزا شاید فک کنی خوبه ولی خوب نیست باید بذاری ده تا قدم مثبت برات برداره بعد تو یه قدم برداری 

💚

رابطه با یه ادم باید خودجوش باشه

چرا اینطور ادما برای روابط احساسیشون وقت نمیذارن و یادش میره عجیبه ‌‌... شاید روابط احساسی متعدد دارن یا شاید اولویت نیست براشون اون فرد . کلا بنظرم عادی نیست شما خودتو یاداوری کنی