یه مدت کوتاهی هست یجایی مشغول شدم، یکی از همکارای خانومی ک دارم از روز اول مشخص بود که نسبت به بقیه روابط عمومی بهتری داره و نسبت به بقیه یجورایی بخودش بیشتر میرسه یا مثلا توی محیط اداره روسری نمیزاره، روزای اول که میرفتم سرکار همه چیز عادی بود فقط در حد سلام علیک بود یا صحبت درمورد کار، چون تقریبا محل زندگیمون نزدیکه به من پیام داد که ماشینم خراب شده اگه میشه چندروز زحمت بدم منو هم ببرید وقتی میرید سرکار، منم گفتم باشه، توهمین روزا ک میرفتیم سرکار گفت که من به شما خیلی زحمت دادم بخاطر همین یه روز باید بامن بیاین که بریم کافه و اینکه شام هم بامن باشید تا لااقل جبران کنم، منم گفتم نیازی نیست کاری نکردم، حالا جدای از این مسائل مثلا یه روز که اومده بود اتاق من داشت با همکارم صحبت میکرد منم حوصله نداشتم گذاشتم رفتم بیرون، این به من پیام داد که از رفتارت ناراحت شدم و دیگه اتاقت نمیام چرا من حرف میزدم گذاشتی رفتی، منم گفتم کار داشتم مشکل شما نبودید سو تفاهم شده یعنی خیلی زود از دستم ناراحت میشه، یا مثلا من نمیدونم چجوری توی اینستا منو پیدا کرد و فالوم کرد و گاهی اوقات برام پست میفرسته یا مثلا بعضی موقع ها توی واتساپ پیام میده، هرچند که پیامای خاصی هم نیست در مورد چیزای عادی زندکی و کار و... یه روزم برگشت بهم گفت که چرا انقد خشکی توی اداره نه نگا میکنی نه لبخند میزنی نه حرف میزنی منم موندم چی بگم،بعضی موقع ها که رد میشم میبینم داره نگام میکنه و یه لبخندی هم میزنه بهم. بنظر شما خانوما این رفتارا عادیه؟ من حقیقتا بعضی موقع ها ساده ام و همه چیز رو نمیگیرم، تازه بگم که متاهل هم هست، و منم بخاطر همین موضوع تا الان پیچوندم هربار که گفته بریم کافه یا شام رومم نمیشه بگم نه، از طرفی هم آشنای مدیرعامل هست و اون اوردش سرکار میترسم لج کنه و به مدیر یه چیزی بگه اخراج بشم😕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همینجور سرد و خشک باهاش رفتار کنید وگرنه آبروریزی راه میندازه ،بهتره کسی باهم نبینتتون ممکنه بره ب بقیه چیزایی بگه که شما مثلا بهش نظر دارید ،کلا تا میتونید فاصله بگیرید
خیلی مواظب باش به عنوان یه برادر اشنامون همین مورد اتفاق افتاد آخر به ازدواج آنقدرشر هستن متاسفانه پسر عمو من سکته قلبی کرد تو کماست مشخص شد خانمش ش دیگه خودت ..
خب دیگه ضایع تر از این که داره آمار میده،،ازشون فاصله بگیرین.
فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!