2777
2789
عنوان

اعصابم خورده مهمون چند روزه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 25 پست
تجربه مهمون داری چقدر داشتی ؟ما هم والا از خیابون آدم نمیاریم ....

منظورش خانواده خودت پدر،مادر،خواهر،برادرن

خانواده همسر و دوست و فامیل دور هم راحت نیستی هم زیادکمک نمی کنن

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقادلم راحت بودن میخواد....... خونه ها هم خب دیگه بزرگ نیستن یا حیاط دار

مردم هم دیگه مردم قدیم نیستن 

زندگی همه جوره سخت شده 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

منم متنفرم از مهمونی که چند روز بمونه 

مهمون فقط یه وعده خدایی خوبه 

نباید کاری کنن که ادم از هر چی مهمونه متنفر بشه 

منم فامیلایی دارم که اومدنشون دست خودشونه رفتنشون دست خدا 😏

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
منم متنفرم نه بخاطر خرج و خوراک ها نه بخاطر اینک باید همش مفصل پذیرایی کنی و ادم خسته میشه😑😑

من برای خرج هم ناراحتم 

حالا اونو آدما جبران می کنن تا یه حدی

ولی خستگی و زحمتش هیچ جوری جبران نمیشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منم متنفرم از مهمونی که چند روز بمونه مهمون فقط یه وعده خدایی خوبه نباید کاری کنن که ادم از هر چی مه ...

😭😭😭😭

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منظورم خانواده خودمون هست نه خانواده شوهر ،خانواده شوهر سخت تره چون توقعشون بیشتره .

من از خونواده شوهر مهمون چند روزه ندارم

یه شهرم باهاشون 

کی هستن حالا واسه چی اومدن اینهمه

تووخیلی خوبی 😂😂😂 وسط درد و ناراحتی خندیدم

منظورم خانواده خودمون هست نه خانواده شوهر ،خانواده شوهر سخت تره چون توقعشون بیشتره .

همونا رو چقدر تجربه مهمون داری چند روزه شون رو داشتی ؟ 

تووخیلی خوبی 😂😂😂 وسط درد و ناراحتی خندیدم

چرا خندیدی می‌خوام بدونم خانواده ی خودت اومدن یا همسرت؟من خانواده ی خودم هم بیان اصلا هیچ کمکی نمیکنن عین کوزت می‌شورم میپزم حرف هم نمیزنن فقط تی وی میبینن حتی با بچه م بازی نمیکنن منم دیگه خیلی وقته اصلا تعارف نمی‌زنم دیگه بیان خودشون هیچی 

خیلی اعصابم خورده

تمام کمرم درد میکنه

هزار بار گفتم بدم میاد از مهمون اینطوری

و بازم بازم میفتم تو دامش

هیچکسی هم نمی فهمه 

الان رفتم می بینم یه جا رو به گ‌.... کشیده طرف

حالمو به هم میزنن

کثافتا

اینم بمونه اینجا

اگر از عقده ای های سایت

بعدا یکی خواست سرکوفت بزنه بهم

همون گ.... تو سرش بخوره !