2777
2789

نامزد عقدیم که تازگیا ازش طلاق گرفتم منو سرزنشم میگرد ، محبت نداشت، بی توجه بود، منو با زن دوستاش مقایسه میکرد، از همه چیز ایراد میگرفت، حتی به رنگ چای هم ایراد میگرفت که چرا رنگ چای مامانت یکدست نیست.. و همه این رفتار هارو در ماه اول عقد از خودش نشون داد. و بعد یکماه از عقدمون که من اعتراض کردم بهش ترکم کرد و گفت زن زندگی نیستی 

ولی خیلیا اخلاقش رو تعریف میکنن بیرون از خونه. میگن عین دسته گله اخلاقش 😐 آخه چرا با من خوب نبود نکنه من آدم بدی بودم ؟🥲

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

ولی جاریم میگفت اخلاقش خیلی تنده تو خونه.  آخه مگه میشه اخلاقش تو خونه با بیرون انقد فرق داشته باشه

اره میشه فرق داشته باشه. طبیعیه خیلیا اینجورین . جالب نیست ولی خب هستن. مردم براشون عزیز تر از خانواده خودشونن.
شماهم جدا شدی دیگه الان فکرتو درگیر نکن

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشه، اخلاق مردای خانواده شوهرم دقیقا همینجوریه، هرکی من و جاریم رو میبینه میگه خوشبخالتون چه شوهر خوبی دارین، چقدر خوشبختین، ولی تو خونه ما تو جهنم زندگی میکنیم

اره میشه فرق داشته باشه. طبیعیه خیلیا اینجورین . جالب نیست ولی خب هستن. مردم براشون عزیز تر از خانوا ...

هی خودمو سرزنش میکنم . فقط دنبال اینم که خودمو مقصر جلوه بدم 🥲.

میگم اکه من انتطار محبت ازش نداشتم اگه غر نمیزدم . اگه اعتراض نمیکردم به اخلاقش الان زندگیمون خوش بود 

بعضیا تو خونه اخلاقشون بده ولی بیرون قربون صدقه میرنو تا کمر خم میشن مردم فک میکنن چه آدم خوبیه درحالی نیس

هرکس گفت بگو باهم تفاهم نداشتیم اخلاق خویش مبارک صاحابش

جنگیدن بلدم ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

بله برا همینه میگن تا زیر یه سقف نری نمیتونی بشناسیش

اصلا ذهنم درگیره میگم اخه چرا فقط یکماه شد عمر زندگیمون. چرا هیچ تلاشی نکرد اصلا من بدترین دختر دنیا چرا اون واسه زندگیش تلاش نکرد فرصت نداد. تو یکماه چطور به ایی نتیجه رسید که من بدم 

نه عزیزم تو آدم بدی نیستس ایشون خانواده دوست نیست خوشحال باش که اون رو شو بهت تو دوران عقد نشون داد که طلاق گرفتی وگرنه بدبخت میشدی

میشه برا سلامتی عشقم صلوات بفرستین حالش خوب نیست

اره میشه، اخلاق مردای خانواده شوهرم دقیقا همینجوریه، هرکی من و جاریم رو میبینه میگه خوشبخالتون چه شو ...

دقیقا زن برادرش میگفت کاش بمیره یا کسی رو بکشه بیفته زندان من از دستش خلاص شم درحالیکه بیرون از خونه خوب رفتار میکنه 

هی خودمو سرزنش میکنم . فقط دنبال اینم که خودمو مقصر جلوه بدم 🥲.میگم اکه من انتطار محبت ازش نداشتم ا ...

ببخشید ولی حالت خوش نیستا. اگه از شوهرت انتظار محبت نداشته باشی از کی میخوای داشته باشی ؟ بقال سرکوچه؟ من تو زندگی ازین ادما زیاد دیدم که تو جامعه بهترین ورژن خودشونن ولی برای خانوادشون زندگی زهرماره. مشکل از تو نیست. مشکل اینان که میخوان تظاهر به خوب بودن کنن. دیگه بهش فکر نکن باشه؟

اصلا ذهنم درگیره میگم اخه چرا فقط یکماه شد عمر زندگیمون. چرا هیچ تلاشی نکرد اصلا من بدترین دختر دنیا ...

هرکی جای تو بود رو ابرا بود از دست این ادم با این رفتار مزخرفش تو دوران اشنایی جدا شده نه وقتی که بچه داره و گوشتش زیر دندون شوهر و خانواده شوهره. درکت نمیکنم واقعا

اصلا ذهنم درگیره میگم اخه چرا فقط یکماه شد عمر زندگیمون. چرا هیچ تلاشی نکرد اصلا من بدترین دختر دنیا ...

ادم خودشیفته اینجوریه دیگه 

پشت این چهره مغرورش که از همه ایراد میگیره یه اعتماد به نفس شکننده داره که  تو  با اعتراضی که کردی به همون اعتماد به نفس نداشتش ضربه زدی و باعث شده که فرار کنه  

و چه بهتر که زود تر تموم شد با همچین ادمی زندگی برات خیلی زشت میبود