2777
2789

چند وقت پیش برا دکتر رفته بودم تو مطب دکتر خیلی موندم حرف باز کرد اولش درمورد دکتر و کارش حرف زد خیلی ،در مورد خودمم سوالامو جواب داد خیلی راهنمایی می‌کرد اونجا چند نفر بودن ب همه جواب میداد ،گف همین دکتر استاد منه و...چون من از جای دیگ رفته بودم و راهم دور بود و اون دکتر هم فقط حضوری نوبت میده، نوبت بعدی رو گف من براتون میگیرم ،نوبت گرف برام، بعد ک رفتم متوجه شدم نوبت نداش و الکی گف خودشم اومده دکتر و بخاطر من اومده بود،حالا ۵ ۶ سال ازمن کوچیکتره،منم بچه دارم ،از شوهرمم رسمی جدانشدم ،اینم مدام پیام میده،چجوری بهش شرایطمو بگم،اینم بگم کلا ریز نقش و بیبی فیسم اون فکر کرده من ۲۴ سالم ایناس

بگو متاهلم!!!

هنوز جدا نشدی بچم داری حالا سن تون مشکلی نداره

ولی خیلی رک و راست بگو خودش فرارمیکنه

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون سری دوم یه حرف در مورد بچه و همسر مینداخی معلوم میشد متاهلی خوب

نمی‌دونستم ک فکر کردم چون رشته اش پزشکیه خوشش میاد کمک کنه

بابام دم در بود نشسته بود تو ماشین منتظرم اونم دید

منو شوهرم خیلی وقته جدا زندگی می‌کنیم دیگ همه جا با بابام میرم

همون سری دوم یه حرف در مورد بچه و همسر مینداخی معلوم میشد متاهلی خوب

بعد شما ک غریبه هستید چرا دروغ بگم هم خوشحال شدم هم ناراحت 

خوشحال ار اینکه خب زیبایی و اندام یچیزایی دارم ک جذاب بنظر برسم اما خب ناراحت از اینکه عمرم هدر رفته ده سال و تما موقعیت هامم بعد از این مثل این یکی بخاطر مطلقه و بچه داشتنم میخاد بپره