چند وقت پیش برا دکتر رفته بودم تو مطب دکتر خیلی موندم حرف باز کرد اولش درمورد دکتر و کارش حرف زد خیلی ،در مورد خودمم سوالامو جواب داد خیلی راهنمایی میکرد اونجا چند نفر بودن ب همه جواب میداد ،گف همین دکتر استاد منه و...چون من از جای دیگ رفته بودم و راهم دور بود و اون دکتر هم فقط حضوری نوبت میده، نوبت بعدی رو گف من براتون میگیرم ،نوبت گرف برام، بعد ک رفتم متوجه شدم نوبت نداش و الکی گف خودشم اومده دکتر و بخاطر من اومده بود،حالا ۵ ۶ سال ازمن کوچیکتره،منم بچه دارم ،از شوهرمم رسمی جدانشدم ،اینم مدام پیام میده،چجوری بهش شرایطمو بگم،اینم بگم کلا ریز نقش و بیبی فیسم اون فکر کرده من ۲۴ سالم ایناس
من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همون سری دوم یه حرف در مورد بچه و همسر مینداخی معلوم میشد متاهلی خوب
بعد شما ک غریبه هستید چرا دروغ بگم هم خوشحال شدم هم ناراحت
خوشحال ار اینکه خب زیبایی و اندام یچیزایی دارم ک جذاب بنظر برسم اما خب ناراحت از اینکه عمرم هدر رفته ده سال و تما موقعیت هامم بعد از این مثل این یکی بخاطر مطلقه و بچه داشتنم میخاد بپره