2777
2789

و واقعا هم براش تلاش کنید

مثلا حسرت داشتن یه شغل خوب

تحصیلات خوب

و خیلی چیزای دیگه...

وسط راه چند بار ناامید شدین و دوباره شردع کردین و دست از حرکت برنداشتین؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اکثرا چیزی هاس که میخاستم رسیدم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من تا حالا نداشتم شکمم حسرت چیزی رو بکشه

کاش میشد هزاران بارلایکت کنم. من همیشه خدا شبیه حامله ها هستم هرچی هوس کنم سریع میرم میخرم. شده لباس لازم داشتم با پولش رفتم خوراکی و غذا خریدم 😅

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

اره یکیو خیلی دوس داشتم خیلی تلاش کردم براش ولی بهش نرسیدم اما همینک تلاش کردم راضیم( هنوزم امید دارم برام دعا کنین🫠🥲)

یا شغلی ک میخاستم تلاش کردم بهش رسیدم حسرت نشد

کاربری دست دو نفرهه🤓

من تا حالا نداشتم شکمم حسرت چیزی رو بکشه

من تو مهمونیا برام پیش اومده

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اره یکیو خیلی دوس داشتم خیلی تلاش کردم براش ولی بهش نرسیدم اما همینک تلاش کردم راضیم( هنوزم امید دار ...

خیلیم عالی انشالله به اون هم میرسی

نه متاسفانه ماتحتم اجازه نمیده

🤣🤣

به اکثرا چیزی هاس که میخاستم رسیدم

افرین بهت

کم نیاوردی؟

کاش میشد هزاران بارلایکت کنم. من همیشه خدا شبیه حامله ها هستم هرچی هوس کنم سریع میرم میخرم. شده لباس ...

منم دقیقا همینطوریم انگار ویار دارم باید حتما اون چیز رو برای خودم بخزم وگرنه کلی حسرت میکشم پول دستم میاد سریع میرم میخرم 😂😂

افرین بهت کم نیاوردی؟

نه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^