2777
2789

داشتم تاپیکای کاربر فاطمه معصومه رو نگاه میکردم

خانومی که پزشکن و برا تخصصشون رفتن نروژ

سه تا خواهر هستن که همشون رتبه های دو رقمی و سه رقمی خوب اوردن با شرایط مالی ضعیف

به تاپیکاشون که نگاه گذرا انداختم و از سختی ها و تلاش هاشون تو مسیر تحصیل و مهاجرت که خوندم

این حس  همیشگی نارضایتی از خودم دوباره بولد شد برام

من همیشه همه چیو فقط به قصد پاس کردن و رد شدن همینطوری هردنبیل تموم کردم

هیچ وقت تو هیچ زمینه ای جدی نبودم

۲۱ سالمه و سال دوم اموزش ابتداییم

تو این دوسالم جزو تقریبا منفعل ترین و کم کیفیت ترین عملکرد  بین دانشجوها بودم

احساس میکنم دانشگاهمم( فرهنگیان) زمینه رو برای این روحیه من فراهم تر کرده🤦

نه زبان یادگرفتم  و نه  حتی مطالعه و عملکرد مثبتی برای پس فردای معلمیم انجام دادم

میدونم این حسا گذراس و ممکنه دو ساعت دیگه تو این فاز نباشم ولی این قضیه چیزیه که هربار با یه تلنگر اینجوری،  سرباز میکنه🤧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال بقیه رو که خودشون میگن جدی نگیر 

شما جای اونا نیستی اما خودت رو میشناسی بجای مقایسه خودت با بقیه و به قول خودت بولد کردن نقاط ضعف نقاط مثبت رو تقویت کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ