2777
2789
عنوان

توراخدا به من کمک کنید اقدامم

116 بازدید | 9 پست

ماه پیش از شانزده تا بیست پری اقدام داشتم.باردار نشدم.این ماه کی اقدام کنم..امروز یازده پری بود..ولی چیزی نگفت که ازادشدن یا نه

التماس یه صلوات برای سلامتی یه عزیزدل.عروسک چینی های نی نی سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ روز بعد از پاکی پریودیت اقدام کن ی شب درمیون تا ۳ روز قبل پریودیت .‌ اول اینکه تا ۱ سال طبیعیه اگر نشدی . اما از ۱ سال ب بعد حتما باید تحت نظر پزشک باشی

نظر من اینه همین فردا ی دکتر برو ازمایشای قبل بارداری رو انجام بده . قشنگ رحم و تخمدوناتو سونو بده همهدچی ک اوکی بود اقدام کن

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

۵ روز بعد از پاکی پریودیت اقدام کن ی شب درمیون تا ۳ روز قبل پریودیت .‌ اول اینکه تا ۱ سال طبیعیه اگر ...

رفتم امروز چند تا فولی داشتم..لامصب پلیپ هم داشتم..یعنی من از فردا که میشه پنج روز پس از پاکی شروع کنم..خدا پدرت را غرق رحمت کنه...خیر ببینی اجی

توی تلگرام گروه داریم اقدام به بارداری و نازاییخاستی پی وی پیام بده لینک بدم عضو شی

باشه بهت درخواست  دوستی میدم   

اول سیکل قاعدگی رو هر ماه یادداشت کن. تقریبا وسط سیکل میشه روز آزاد شدن تخمک. البته حدودی هست. مثلا سیکل بیست و هشت روزه حدود روز سیزدهم تا چهاردهم ممکنه تخمک آزاد بشه. البته از روی عدد سیکل خیلی دقیق نیست باید از کیت و سونو کمک بگیری. برای سونو از روز دوازدهم سیکل برو بهتر مشخص میشه که آیا فولیکول حاوی تخمک وجود داره یا داره بالغ و آزاد میشه یا ....

حتما از کیت تخمک گذاری معتبر کمک بگیر. اگه دو تا خط کیت پررنگ شد یعنی بین دوازده تا سی و شش ساعت بعد تخمک آزاد خواهد شد.‌بهتره از وقتی خط دوم کیت کمرنگ میشه اقدام کنی. 

یک روز در میان از روز پاکی تا روز تخمک گذاری و یک روز بعدش اقدام عالیه.

اگه نتونستی، دو روز قبل و یک روز بعد تخمک گذاری هم جواب میده.

بعد از اقدام، بلافاصله بلند نشو و حداقل پانزده الی بیست دقیقه هم پاها بالا بمونه. بهتره موقع اقدام بالش زیر باسن و موقعیت کلاسیک باشه. علمی نیست اما تجربه میگه بلافاصله حمام یا دستشویی نروید تا اسپرم فرصت چسبیدن به دیواره واژن و نزدیک شدن به دهانه رحم رو داشته باشه.

برای پاکسازی رحم، ایتا کانال سید مصطفی ستاری عضو بشو کلی نکته داره و داروهای بسیار باکیفیت و موثر با قیمت منصفانه و ویزیت بسیار ارزان قیمت هم دارند. من الان چند ساله مشکلات پاکسازی رحم، تیرویید، کم خونی وو سینوزیت رو با همین کانال برطرف کردم. 

رفتم امروز چند تا فولی داشتم..لامصب پلیپ هم داشتم..یعنی من از فردا که میشه پنج روز پس از پاکی شروع ک ...

پیگیر باش تا مشکلت حل شه 

اره از فردا شب شروع کن یه شب درمیون . گرمیجات حتما بخور روزش . مث گردو موز شیرموز بادوم این چیزا همسرتم همینطور 

.ان شالله جواب میگیری ب زودی 

ممنون ❤️🫶🏻

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤