2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دندونم عقلم درد میکنه میترسم برم دندون پزشکی😢😢😣

فکر میکنم خیلی اذیت بشم🙄

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

بدون جراحي ٥٠ تومن كشيدن البته من پارسال كشيدم

دندون منو اما واسه همكارم جراحي كردن ٧٠٠ تومن امسال

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

من پیش متخصص جراحی فک رفتم هر دندونی ۴۹۷ گرفت البته فک بالا

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

دوست شوهرم توی باکو با مواد ایتالیایی کل دندوناشو پر کرده و تمام درست کرده فکر میکنید هزینش چقدر شده؟؟؟؟

500هزار تومان

منم عید میخوام برم انشاالله دندونامو اونجا درست کنم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بدون جراحي ٥٠ تومن كشيدن البته من پارسال كشيدم دندون منو اما واسه همكارم جراحي كردن ٧٠٠ تومن امسال

فکر کنم بیشتر از این قیمت باشه.....چون کشیدن ساده 120 تومن شد...دوهفته پیشم 800 دادم عصب کشی...الان دو تا ازدندونام با دندون عقلم درد می کنه...

چقدر گرون میشه...چرا انقدر گرونه آخه..نزدیک عید هم هست..باید بیخیال خیلی چیزا بشم

فکر کنم بیشتر از این قیمت باشه.....چون کشیدن ساده 120 تومن شد...دوهفته پیشم 800 دادم عصب کشی...الان ...

نميدونم تهران رو عزيزم ما شهرستانيم

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

کرج 450 هستش فک کنم تهران هم همین قیمت باشه فقط بعد و قبل جراحی مسکن بخور من جراحی کردی درد داره 

یه دکتر هست تو کرج استاد دانشگاس سنشم بالاس واسه تفریح کار میکنه نیازی به پولشم نداره همه جا کرج بهم 450 قیمت دادن ولی دکتره ازم 150 گرفت خیلی مرد درستیه به خدا

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم