2777
2789

من وسواس تمیزی و‌ کثیفی دارم (نجاست و...) و رو یه سری مسائل خیلی حساس شدم اخیرا که کثیف بودن شوهرم و خانواده اشم بی تاثیر نبوده از وقتی قبول کردم وسواسم و از شوهرم خواستم باهام همکاری کنه بدتر زخم زبون میزنه، قلبم داره تیکه تیکه میشه بخاطر حرفاش همش بهم میگه مریضی خسته ام کردی تو خونه نمیزاری راحت باشم و...در حالیکه من خیلی باهاش راه میام ولی اون میخواد مثل خانواده اش باشه.

تو خونه فین میکنه میگه راه نفسمو باز میکنم، همه جای دسشویی دماغشو میریزه و من مجبور میشم بشورم، دسشویی رو تمیز نمیشوره من هی تذکر میدم دقیق چیزایی که خونه خودشون عادی بوده. 

بارها گفتم هروقت فک کردی نمیتونی ادامه بدی بگو نامردم اگه طلاق رو قبول نکنم ولی هی حرفو عوض می‌کنه باز سر یه موقعیت دیگه با حرفاش قلبمو اتیش میزنه توروخدا بگین چیکار کنم بدون اینکه زخم زبون بزنید بهم

والا کارای شوهرت عادی نیست!

اینا فقط یه چندتا از کاراشن

امروز من حموم بودم و داخل حمومم کثیف بود از سرکار که رسید درو باز کرد با ساعت تو دستش اومد تو، بعد یهو متوجه شد دستشه خواست بزاره بیرون دیدم اب پاشیده روش گفتم بزار با دست پاک کنم بعد بزارم بیرون شروع کرد به دادو بیداد که مریضی و... دیگه هیچ حسی بهش ندارم خسته ام از این زندگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا فقط یه چندتا از کاراشنامروز من حموم بودم و داخل حمومم کثیف بود از سرکار که رسید درو باز کرد با ...

من به نظرم هردوتا تون برید پیش روانپزشک ،اون اگر بگه اشکال از شوهرت هست قطعا شوهرت میشینه سرجاش

اگه اینا رو میگی که این شوهرته که کثیفه تو نرمالی

نه منم نرمال نیستم 

خودم میدونم حساسم 

ولی اونم یه سری از رفتاراش عادی نیس

تموم اعضای خانواده اش دائم دست تو دماغ میکنن حتی وقتی دارن فیس تو فیس باهات حرف میزنن، یا بچه های ۵,۶ ساله شون دسشویی میرن اب نمیکشن، بعضیاشون شب ادراری دارن و... منم زیاد به دلم نیست رفت وامد کنم باهاشون خونه شونم میرم برمی‌گردم همه چی رو اب میکشم اصلی ترین اذیتم همینه.

من به نظرم هردوتا تون برید پیش روانپزشک ،اون اگر بگه اشکال از شوهرت هست قطعا شوهرت میشینه سرجاش

منم پیشنهاد روانپزشک رو بارها دادم ولی قبول نکرده 

حالا که من قبول کردم وسواسم دم به دیقه میگه برو این رفتاراتو به هرروانپزشکی بگو ببینن میگن مریضی یا نه

منم پیشنهاد روانپزشک رو بارها دادم ولی قبول نکرده حالا که من قبول کردم وسواسم دم به دیقه میگه برو ای ...

پس مشکل قطعا از شوهرته

حتی اگر شما هم درچه ای از وسواسی رو داشته باشی ،شوهرتم قطعا مشکل عدم نظافت داره