شوهرم تو پیج اینستاش فیلم دختری که اندامشو به نمایش گزاشته رو ذخیره کرده قبلا هم این کارو کرده بود و قول داده بود تکرار نشه و حالا شده جوابشم اینه که یادم نیست شاید مست بودم ذخیره کردم و من بیشتر دلم شکست با این حرفش و خیلی ساده گرفته قضیه رو و پرو بازی درمیاره چیکار کنم😔
الان یه عده به جای راهنمایی بهت میگن همه مردا همینن!!
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گوشیشو بنداز تو توالت سیفونم بکش یکیم بزن تو دهنشیعنی راهکار بدون سیاستش اینه😃
این حالا من فقط گفتم چرا دخیره کردی کلی حرف بارم کرد و گفت اینکه خیلی مهم نیست حالا پرو پرو به من میگه اگه ب کسی نگاه کنی میدونم باهات چیکار کنم فک کرده همه مث خودشن
من تا جایی که بتونم کم نمیزارم ولی خیلی عوض شده من ناراحت میشم اینجور چیزارو میبینم از این بدتر وقتی ...
حس میکنم نسبت بهش سرد عمل میکنی برای همین میره سراغ اینچیزا . یا زیاد تو خونه تنهاش میزاری یا همش سرت تو گوشیه اونم میبینه سرت تو گوشیه میره از این کلیپا نگاه میکنه سعی کن دوروبرش باشی از گوشی بیا بیرون بیشتر کنارش باش