2777
2789
عنوان

لطفا کسایی که ارتودنسی کردین بیاین

122 بازدید | 29 پست

ارتودنسی کردم دیگه آخرشه دندونام همه صاف شده دلم میخواست دو تا جلوی خرگوشی باشه چیکار کنم هر چی به دکتر میگم بازم کار خودشو می‌کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرگوشی فکر کنم یکم باید از بقیه دندونات جلو تر باشهخب کل زحمات خودتو و دکتر به باد میره که اینطوریجا ...

من از اول بهش گفتم تازه کل خانوادمون هم دندوناشون این مدلیه بازم رفته همرو صاف کرده

من از اول بهش گفتم تازه کل خانوادتون هم دندوناشون این مدرسه بازم رفته همرو صاف کرده

عزیزم جمله بندیت گُنگ بود متوجه نشدم

اگه خانواده‌ت دندوناشون اینطوریه خب ارثیه😐 وقتی برا شما نبوده دیگه با زور نمیشه درستش کرد که

عزیزم جمله بندیت گُنگ بود متوجه نشدماگه خانواده‌ت دندوناشون اینطوریه خب ارثیه😐 وقتی برا شما نبوده د ...

عزیزم ویرایش کردم نشد آره منظورم اینه ارثیه ولی این دکتر عمدا رفته همرو صاف کرده

ببینید من خودم دانشجو دندون پزشکی سال آخرم حقیقتش درست نفهمیدم منظورتونو یه توضیحی بدید؟

ببینید من از اول بهش گفتم دو تا جلو دوست دارم حالت بیرون داشته باشه این رفته همسطح با همه دندونام گذاشته تازه دوتا جلو انگار از بقیه عقب تر هم هست نمی‌دونم چیکار کنم