2777
2789

علتش چیه

من گرمی بخورم جوش میزنم عرق کاسنی میخورم التهاب میخوابه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پماد آکنومیس

تو یه هفته کمرنگش میکنه و باعث میشه لک پوست بندازه و بیوفته

اما اگه میخوای جاش صد در صد بره کرم پودر باید بزنی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

نه من کلا جوش میزنم همیشه و نه ایقدر

جوش صورت هم یکم حنا میزنم خشک میکنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

جواب میده صددرصد؟

پیامم و ادیت زدم بخون

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

ساعت خوابت رو درست کن 

اگر یبوست یا مشکل گوارشی داری درمانش کن 

زیاد آب بخور 

قند مصنوعی مثل شیرینی شکلات‌ و نوشابه و هله هوله و فست فود کاملا حذف شه مقدار نون و برنج هم کمتر شه ولی حذف نشه 

چیزای سرخ کردنی و چرب و چیل هم تا حد ممکن نخور 

استرس و فشار روانی رو کنترل کن 

رویه بالشت رو حتما بشور و تمیز باشه و گوشی رو به صورتت نچسبون‌ موقع صحبت با تلفن  و دست هات هم کمتر به صورتت بزن چون پر از میکروبه 

دمنوش هایی مثل گل محمدی و دمنوش های ضد التهاب خیلی خوبه 

آرایش نکن و بذار پوستت هوا بخوره ولی کرم ضد آفتاب و آبرسان استفاده کن و هر روز پوستت رو شوینده مناسب بشور که خیلی شدید نباشه چون ممکنه لایه محافظی پوست رو از بین ببره 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

سلام عزیزم اتفاقا من یه هفته پیش بود یه جوش خیلی گنده دقیق روی بینی ام در اومده وحشتناک بزرگ و چرکی بود یعنی هرکس میدید باورش نمیشد این جوش باشه می‌گفت شاید یه حشره ای نیشت زده بعد جاریم بهم گفتم سیخ شاطره از عطاری بگیرم آسیاب شده اش باشه بهتره ولی اگه نبود خودت آسیاب کن با یکم ماست قاطی کن بزن روی جوش جوش من اصلا سر نداشت ولی در کمال ناباوری اولین بار که زدم خشک که شد پاکش کردم دیدم سر باز کرد و کلی چرک ازش اومد بیرون بعد همش میزدم یعنی خشک میشد پاک میکردم دوباره زدم منی که همیشه جای جوش رو صورتم میمونه طی دو سه روز کلا جوشم ناپدید شد جاش هم نموند جدا از اینکه برای جوش خوبه خاصیت روشن کنندگیه خیلی بالایی هم داره حتی مامان و ابجیم که دیدن الان دائم دارن استفاده میکنن برای روشنی