2777
2789
عنوان

همسایه گربه مورد علاقمو سم داده و کشته

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نحسی وارد زندگیش میشه وقتی به حیوون ظلم کنی یا درخت توی طبیعت  وقطع کنی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

حالا واقعا بعضی حیوانات رو باید کشت من هیچوقت هم عذاب وجدان نمیگیرم مثه موش و مار 

اما گربه با اینکه ازشون خوشمم نمیاد اما هرگز دلم نمیاد بکشمشون منم شنیدم میگن گربه ها حیوانات خاصی هستن نباید بهشون آسیب بزنی باعت بدبیاری میشه آسیب زدن بهشون برعکس اگه کمک کنی بهشون یا غذا بدی مثه صدقه دفع بلا می‌کنه یا خدا بهت پاداش میده

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

اگه کار اون باشه تاوان میده اونم به بدترین شکل کاش اونجا بودم خودم به‌ همسایه تون سم میدادم ...😶

خیلی غصه دارم

این بچه. چه آزاری داشت خب می‌برد پارکی جایی رها میکرد

حالا واقعا بعضی حیوانات رو باید کشت من هیچوقت هم عذاب وجدان نمیگیرم مثه موش و مار اما گربه با اینکه ...

خب موش و مار موذی هستن و خطرناکند

اما گربه خطری نداره. اگر اذیتی داره راحت بندازنش توی جعبه ببرن جای دیگه رها کنم

خب موش و مار موذی هستن و خطرناکنداما گربه خطری نداره. اگر اذیتی داره راحت بندازنش توی جعبه ببرن جای ...

اره بیچاره ها آزاری ندارن تازه موشم میخورن خیلی مفیدن

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

خآنم جان کوچه کلا پنج تا خونه هستاین بچه هم چون نزدیک خونه اینا میرفته و.. یه شاهدی هم گفته اینا از ...

اخه گربه طفل معصوم چه آزاری میتونه برسونه به آدم

حالا اگه سگ ولگرد بود میشه گفت آزار میرسونه که البته بازم راهش این نیست