نحسی وارد زندگیش میشه وقتی به حیوون ظلم کنی یا درخت توی طبیعت وقطع کنی
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
حالا واقعا بعضی حیوانات رو باید کشت من هیچوقت هم عذاب وجدان نمیگیرم مثه موش و مار
اما گربه با اینکه ازشون خوشمم نمیاد اما هرگز دلم نمیاد بکشمشون منم شنیدم میگن گربه ها حیوانات خاصی هستن نباید بهشون آسیب بزنی باعت بدبیاری میشه آسیب زدن بهشون برعکس اگه کمک کنی بهشون یا غذا بدی مثه صدقه دفع بلا میکنه یا خدا بهت پاداش میده
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎