2777
2789
عنوان

فاز اون پسرایی ک تو محیط کار فامیل

153 بازدید | 13 پست

ب ادم خیره میشن چیه؟؟هیچی هم نمیگن مثلا ماه ها و ....تجربه داشتین؟؟من قبلا این موارد خیلی خیلی داشتم همش میگفتم خواستگاری میکنن اما نه😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیزی🤣🤣🤣

نمیخوره ب همشون هیز باشن ک ..بعضیاشون ادم حسابی اما فقط خیره شدید انقدر دوست داشتم ببینم تو دلشون چی میگن..اینم بگم چهره یا لباس عجیب و غریبی نداشتم

یه تاپیک پربازدید بود یه خانم برای همکار اقاش کادوی گرون خریده بود و پسره اینجا تاپیک زده بود که چیکار کنه خانم دچار توهم نشه نشون میده بیشتر این نگاه ها فکر و توهم خانماس....

یه تاپیک پربازدید بود یه خانم برای همکار اقاش کادوی گرون خریده بود و پسره اینجا تاپیک زده بود که چیک ...

اره منم خوندم  شاید منم توهم داشتم اخه هر جا نگاه میکردم مثلا طرف خیره بود

نمیخوره ب همشون هیز باشن ک ..بعضیاشون ادم حسابی اما فقط خیره شدید انقدر دوست داشتم ببینم تو دلشون چی ...

بابا پسرا تکلیفشون با خودشون روشن نیس خیلی از رفتاراشون بی منظوره

برای منم تو فامیل پیش اومده ولی من میدونستم ازم خوشش میاد ولی اونم نگفت

من مطمئن بودم ازم خوشش میاد چون از اطرافیانشم شنیدمتو مطمئن بودی؟

۸۰ درصد ی جورایی امار میدادن چند نفر بودن ی نفر نبود ک  منم چون خیلی اسکول بودم بلد نبودم چیکار کنم خودم رو میزدم کوچه علی چپ اصلا نگاشون نمیکردم اصلا

۸۰ درصد ی جورایی امار میدادن چند نفر بودن ی نفر نبود ک منم چون خیلی اسکول بودم بلد نبودم چیکار کنم ...

پسری ک واقعا بخوادت ب نگاه اینا بسنده نمیکنه کنارش کارای دیگه هم میکنه من زیاد ب نگاه ها توجه نمیکنم خیلیا کلا هیزن یا تو توی آب نمکی فعلا چیزی نمیگه

عزیزم تاپیک اخرتون ریپلای کردید اومدم جواب بدم قفل بود من عذرخواهی میکنم اگر سوءتفاهم شده من از پیام اون خانم که در جواب پیامم گفته بودن کوفته خنده ام گرفت وگرنه قصد جسارت ندارم حلال کنید

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...