2777
2789
عنوان

دیشب بله برون عموم بود

182 بازدید | 7 پست

داشتم فیلم و عکس از عروس داماد و کادوهاشون میگرفتم که یهو مادر اونی که عاشقشم بهم گفت لطفاً چندتا عکس هم برای من میگیری گفتم باشه وقتی فیلم و عکسام تموم شدن برگشتم به صفحه اصلی گوشیش دیدم عکس پس زمینه اش عکس پسر بزرگه خدامیدونه چه ذوقی کردم وقتی عکسشو دیدم جنتلمنی شده برای خودش 😂😂🥴🥴 بیچاره سربازی میره اصن وجود فیزیکی نداره اصلا 🤣😭 ولی روحم تازه شد تا عکسشو دیدم بخدا ناخواسته دیدم 20سالشه🌸 منم 19

یعنی کل شادی جشن یک طرف ولی دیدن عکس اون یه طرفه دیگه😍😍🥹🥰🌸🫀 ولی اصلا حسشو نسبت به خودم نمیدونم قبلا چنان بهم زل میزد و نگاه میکرد ولی الان میبینمش همیشه چه کنار قوم و خویش باشه یا نه خیلی باحیاست سرشو میندازه پایین نگاه نمیکنه وقتی ام منو نگاه میکنه دست و پاهام رو گم میکنم اب میشم از خجالت😍😍🌸🫀🫀🫀😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخواسته دیدی بلا؟با ما هم بلههههه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ناخواسته دیدی بلا؟با ما هم بلههههه؟

اره بقران دوست داشتم واقعی ببینمش یا حداقل عکس یا فیلمی از خدا خواسته بودم ولی پس زمینه گوشی مادرش خیلی اتفاقی دیدم ولی کلی ذوق کردم 🥹

اره بقران دوست داشتم واقعی ببینمش یا حداقل عکس یا فیلمی از خدا خواسته بودم ولی پس زمینه گوشی مادرش خ ...

اسم کاربریت و پروفایل من

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔