2777
2789
عنوان

پسری که هیچی کم نذاشته میتونه همسر خوبی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 27 پست
موقع عصبانیت چکارمیکنی؟

طوری که من دیدم تو خودش میریزه همه چیو

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

بله میتونه همسر خوبی باشه ولی نه لزومابحث ازدواج خیلی متفاوتهآدم میتونه پسر خوبی برای پدر مادرش باشه ...

اره واقع بینانه هست

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ زندگی اخ

چی شده؟نظری ندارید

خوبه ولی به شرطی که این چیزای که گفتی رو در مورد خانمش انجام بده دیدم کسایی رو که همین طوری که نوشتی ...

بله هستن زیاد خودمم زیاد دیدم

میشه بیشتر توضیح بدید مثلا از چیه ویژگی هاییش

هیچی 

من کلا شخصخودمو گفتم 

از زیادی قانونمدار خوشم نمیاد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://ninisite.co/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

سلام و عرض ادب

راستش اگه این چیزایی که درباره خودتون نوشتید واقعیه، باید بگم خیلی پسر خاص و کم‌یابی هستید( همچین دختر هایی هم خیلی خاص و کم یاب هستند)!  

این روزا خیلی ها دنبال رفاقت و رابطه‌های سطحی هستن، اما شما نشون دادی که خیلی مرد زندگی و قابل اعتماد و مسئولیت‌پذیری.  

اینکه این‌قدر به خانوادتون و دوستاتون اهمیت میدی، همیشه حمایتشون کردین و تو کار و تلاش هم جدی‌ هستی،به نظرم نشون می‌ده خیلی بزرگ منش و رُک و راست و قابل اتکا هستید.

اینکه هیچوقت اهل دود و مشروب و این چیزا نبودین، واقعاً ارزشمنده و خیلیا آرزوشو دارن که با کسی باشن که ذهن و جسمش سالم باشه( چه پسر و چه دختر و واقعا فرقی نمیکنه).  

پایبندی به مسائل دینی و حلال و حروم از اون ویژگی‌هایی هست که نشون میده شخصیت محکمی دارید و میشه به شما اعتماد کرد.

اینکه اهل هنر و ورزش و یادگیری هستین و دوست دارین همسرتون هم مستقل و بااستعداد باشه، نشون میده چقد جذب انسان های پرانرژی و فعال میشین و هیچوقت نمی‌خواین یه زندگی بی‌هیجان و یکنواخت داشته باشید.  

انتقادپذیر و اهل مشاوره بودن هم یعنی غرور کاذب نداری و همیشه آماده رشد هستی، و این خودش کلی امتیاز مثبت بهتون میده.

واقعاً به نظرم با همین روندی که دارین، صد درصد می‌تونید بهترین شوهر و پدر باشید؛ چون کسی که پایه و مبنای شخصیتی سالم و پر انرژی داره، فقط کافیه با دل و جون توی زندگی مشترک هم تلاش کنه که کنار هم رشد کنین و خوشبخت شین.

این ویژگی‌ها واقعاً باعث افتخار و احترامه، هرکسی هم با شما باشه قطعاً خوشبخت میشه( امیدوارم دختری هم نصیبتون بشه که دقیقا همچین خصوصیاتی داشته باشه و پاک باشه)👌🏻

#موفق_باشید‍ 🙏🏻‍

سلام و عرض ادب

راستش اگه این چیزایی که درباره خودتون نوشتید واقعیه، باید بگم خیلی پسر خاص و کم‌یابی هستید( همچین دختر هایی هم خیلی خاص و کم یاب هستند)!  

این روزا خیلی ها دنبال رفاقت و رابطه‌های سطحی هستن، اما شما نشون دادی که خیلی مرد زندگی و قابل اعتماد و مسئولیت‌پذیری.  

اینکه این‌قدر به خانوادتون و دوستاتون اهمیت میدی، همیشه حمایتشون کردین و تو کار و تلاش هم جدی‌ هستی،به نظرم نشون می‌ده خیلی بزرگ منش و رُک و راست و قابل اتکا هستید.

اینکه هیچوقت اهل دود و مشروب و این چیزا نبودین، واقعاً ارزشمنده و خیلیا آرزوشو دارن که با کسی باشن که ذهن و جسمش سالم باشه( چه پسر و چه دختر و واقعا فرقی نمیکنه).  

پایبندی به مسائل دینی و حلال و حروم از اون ویژگی‌هایی هست که نشون میده شخصیت محکمی دارید و میشه به شما اعتماد کرد.

اینکه اهل هنر و ورزش و یادگیری هستین و دوست دارین همسرتون هم مستقل و بااستعداد باشه، نشون میده چقد جذب انسان های پرانرژی و فعال میشین و هیچوقت نمی‌خواین یه زندگی بی‌هیجان و یکنواخت داشته باشید.  

انتقادپذیر و اهل مشاوره بودن هم یعنی غرور کاذب نداری و همیشه آماده رشد هستی، و این خودش کلی امتیاز مثبت بهتون میده.

واقعاً به نظرم با همین روندی که دارین، صد درصد می‌تونید بهترین شوهر و پدر باشید؛ چون کسی که پایه و مبنای شخصیتی سالم و پر انرژی داره، فقط کافیه با دل و جون توی زندگی مشترک هم تلاش کنه که کنار هم رشد کنین و خوشبخت شین.

این ویژگی‌ها واقعاً باعث افتخار و احترامه، هرکسی هم با شما باشه قطعاً خوشبخت میشه( امیدوارم دختری هم نصیبتون بشه که دقیقا همچین خصوصیاتی داشته باشه و پاک باشه)👌🏻

#موفق_باشید‍ 🙏🏻‍

سلام و عرض ادبراستش اگه این چیزایی که درباره خودتون نوشتید واقعیه، باید بگم خیلی پسر خاص و کم‌یابی ه ...

ممنون،چه عجب یه کامنت انرژی مثبت دیدم،دیگه کم کم این ویژگی ها ملاک نیست برا دخترا چون حیا و غیرت داره از بین میره ولی حتی اگه قراره تا اخر عمرم مجرد بمونم بازم همین هستم،خدا ملاک باشه مهمه🤲🏻

بازم تشکر🙏🏻

ممنون،چه عجب یه کامنت انرژی مثبت دیدم،دیگه کم کم این ویژگی ها ملاک نیست برا دخترا چون حیا و غیرت دار ...

زنده باشید داداش

نه اصلا اینطور نیستتتتتتت هنوز هم هستند دخترانی که براشون اینجور مسائل مهمه

به عنوان مثال برای من خیلی خیلی خیلی خیلی مهمه

که همسر آیندهام مثل خودم پاک و وفادار و با کسی رابطه جنسی نداشته و با غیرت باشه( البته غیرتی در حد نرمال نه افراطی )

در کل درسته که کم شدیم ولی هستیم…👌🏻

در هر صورت براتون دعا میکنم یه همسری پاک و وفادار و خوش اخلاق نصیبتون بشه…

#با_آرزوی_بهترین_ها_برای_شما‍ 🙏🏻‍ ‍‍ ‍ ‍‍ ‍ ‍ 

زنده باشید داداشنه اصلا اینطور نیستتتتتتت هنوز هم هستند دخترانی که براشون اینجور مسائل مهمهبه عنوان ...

خدا خیرتون بده که شماها هستید،واقعا اگه چنین دخترانی نباشن فاتحه این مملکت خونده میشه چون شما مادران آینده اید درسته دیده نمیشین اما خدا ان شاالله هواتونو داره یعنی هوای همه امثال مارو به حق امام زمان عج🤲🏻