2777
2789

دوتا از خداهر شوهر هام مخصوصا بزرگه خیلی دخالت میکنه تو همه چی در میاد نامزدمم می‌گه ب خاطر من هیچی نگو چند سال مادرم فوت شده خیلی زحمت منو کشیدن بزار بریم سر زندگیمون واقعا موندم چطوری باید رفتار کنم حس میکنم خیلی از من توقع دارن ک تو همه چی نطرشون بپرسم بعد میگن اگر تو بد باشی ما بالاخره یکی از فامیل های شما رو میبنیم ک بهش بگیم 

سیاست داشته باش دختر

نظرشونو بپرس 

ولی کاره خودتو بکن 

از دره جنگم وارد نشو کلا 

همسرتم بسیار انسان با شعور و قدر شناسیه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیاست داشته باش دخترنظرشونو بپرس ولی کاره خودتو بکن از دره جنگم وارد نشو کلا همسرتم بسیار انسان با ش ...

خب یعنی با درسی باهاشون حرف بزنم اگر چیزی گفتن ناراحت نشم ب شوهرم نکنم ک ناراحت شدم؟ 

چ حرفی!!!!!!

یکی از فامیلامون میبینیم و میگیم !!!!!!

یاد محصلام افتادم

این حرفا واسه بچه دبستانی هاست

احترام نگه دار

ولی اصلا اعتنا نکن ک در جریان کاراتون باید بذاری 

اعتراض کردن لبخند بزن بگو لازم نبود بگم

خب یعنی با درسی باهاشون حرف بزنم اگر چیزی گفتن ناراحت نشم ب شوهرم نکنم ک ناراحت شدم؟

خواهر شوهرت ذاتا ادم بدیه؟؟ 

ینی خوبی ببینه بدی میکنه بهت؟؟

مدلش چجوریه؟؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
خواهر شوهرت ذاتا ادم بدیه؟؟ ینی خوبی ببینه بدی میکنه بهت؟؟مدلش چجوریه؟؟

نه بدی نمیکنه ولی دلشون میخاد من باهاشون خیلی خوب باشم برم سمتشون نظرشون بپرسم چون این ده سال ک مادر نداشتن این خداهرش خیلی زحمت این داداش رو کشیده همش میگه ما اگر عروس بهمون چیزی بگه دیگه خونش نمیریم یا به خانوادش میگیم میدونی چون من نامزدم خونه مستقل داره حسودی میکنه حس میکنم چون خودشون چند سال با مادر شوهر زندگی کرده 

خب چطوری رفتار کنم

همیشه باهاشون مودب باش چون احترام مهم ترین چیزه اگه اونا اینطوری نیستن ادب خودشونه . نزار خیلی دخالت کنن اگه ام کردن بگو نظرتون محترمه و راجبش خودمون فکر می‌کنیم.  همیشه باهاشون خوش برخورد باش و لبخند بزن اونا ام مطمئنم خودشون در جواب احترام میذارن

نه بدی نمیکنه ولی دلشون میخاد من باهاشون خیلی خوب باشم برم سمتشون نظرشون بپرسم چون این ده سال ک مادر ...

این حس طبیعیه ولی شمام خوب باش حالا گاها نظر بپرس کاره خودتو بکن اخرش 

تنش ایجاد نکن 

کم کم متوجه میشن دیگه اگه شمام نظر خواسی ازشون چیزی نگن