2777
2789
منم الان ی حس ششمی بهم گفت پسره چشم چرونه و بهم دیگه نمیرسید😓

اره برا منم گفت برنمیگرده یا اگه برگرده ام‌ به نتیجه نمیرسید

حالم واقعا گرفته..

مثل معتادا دلم میخواد برم بهش پیام بدم ولی نمیشه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برا منم گفت برنمیگرده یا اگه برگرده ام‌ به نتیجه نمیرسیدحالم واقعا گرفته..مثل معتادا دلم میخواد ...

کاش الان نمیومدم تو این سایت خاک بر سرم

اگه امضام رو داری میبینی یه صلوات بفرست برام که باهاش ازدواج کنم...عاشق پروانه ام🦋

اره برا منم گفت برنمیگرده یا اگه برگرده ام‌ به نتیجه نمیرسیدحالم واقعا گرفته..مثل معتادا دلم میخواد ...

بهش پیام بده

چرا کات کردین؟

اگه امضام رو داری میبینی یه صلوات بفرست برام که باهاش ازدواج کنم...عاشق پروانه ام🦋

اذیتش کردم تقصیر خودم بود...نمیتونموقتی خودش خواست برهدلم میخواد خودش برگرده

اگه منتظری خودش برگرده منتظر نباش چون ممکنه اونم منتظر باشه تو برگردی لجباز نباشید

[QUOTE=383947615]منم الان ی حس ششمی بهم گفت پسره چشم چرونه و بهم دیگه نمیرسید😓[/QUOTEشماعم قصد داری ...

نمیدونم پیش کی انجام بدم تو  کسی و میشناسی؟