2777
2789
عنوان

آمینوسنتز

95 بازدید | 12 پست

سلام من به خاطر مشکل ژنتیک فردا باید آمینوسنتز بشم 

لطفاً بگید قبلش باید چکار کنم

بعد از عمل چه کار کنم

چه چیزای مصرف کنم بهتره

و اینه دردش در چه حد هست ؟؟ خیلی طول میکشه

💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷

با آرزوی سلامتی

عمله عمل هم نیست

در حد یه سونو

درد چندانی م

نداره مثل یه آمپول زدن

بعدش باید تا دو سه روز استراحت کامل داشته باشب

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چند روز استراحت کنم؟؟

استراحت مطلق باشم یا درحد کار روزانه میشه؟؟؟

💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷

منک روز اول اصلا بلن نشدم روز دوم و سومم در حد کار روزانه

ممنونم

میگن بعدش درد شکم داره ؟ شما داشتید !

آره کمرم همینم درد میکرد ولی گذراست

خود آمینوسنتز حدودی به نظرتون چقدر طول کشید ؟؟

ببخشید مدام سوال دارم 

خود آمینوسنتز حدودی به نظرتون چقدر طول کشید ؟؟ببخشید مدام سوال دارم

خواهش میکنم خیلی زود انجام میشه ی نمونه گیریه دیگ فقط استرس نداشته باش ک جنینت هم نترسه سریع انجام بشه

خواهش میکنم خیلی زود انجام میشه ی نمونه گیریه دیگ فقط استرس نداشته باش ک جنینت هم نترسه سریع انجام ب ...

همون استرسم زیاده تازه عمل باز هم انجام دادم کلا مدتیه توی اضطراب هستم .

ممنونم وقت گذاشتی 

برام دعا کن 

انشالله سالمه عزیزم نگران نباش

ان شا الله خدا از دهنت بشنوه😍