2777
2789
عنوان

غربت زندگی می کنم باید سوغاتی ببرم

198 بازدید | 29 پست

من و شوهرم تو شهر دیگه ای دور از خانواده هامون زندگی می کنیم، الان تقریبا ۱۲-۱۳ ساله ، ما سالی۵-۶ بار می ریم، خانواده هامون هم شلوغ هستن بنظرتون نیازه هر بار می ریم یه چیزی ببریم؟ در حد دو سه روز میریم و بر می گردیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیبرم 

همون سال اول فقط بردم دیدم هیچ کی نگف دستت درد نکنه دیگ نبردم 

برا مامانم خودش نمیزاره میگ نیار

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
من نمیبرم همون سال اول فقط بردم دیدم هیچ کی نگف دستت درد نکنه دیگ نبردم برا مامانم خودش نمیزاره میگ ...

من بدی ش اینه خواهرم هم مثل من یه شهر دیگه زندگی می کنه اون هربار واسه همه می بره، واسه همین من وقتی نمی برم حس کمبود دارم.

یه چیز خوراکی برای پدر مادرتون ببرین وگرنه سالی 5_6 بار سخته خدایی تو این گرونی

شوهرم مخفیانه به مامان و خپاهرش پول میده ، ولی چون مامانش درامد نداره من سعی کردم کنار بیام، ولی اینکه وقتی میریم بهش میگم چیزی ببریم میگه نه، همیشه خودم میخرم می برم و خانواده من معمولا جبرانش واسه بچه م خرید می کنند ولی خب از جیب خودم میره.

من بدی ش اینه خواهرم هم مثل من یه شهر دیگه زندگی می کنه اون هربار واسه همه می بره، واسه همین من وقتی ...

شما چکار ب خاهرت داری دوبار نبری دیگ اینجور برا شون عادی میشه 

هزینه سوغاتی اونم پر جمعیت کم در نمیاد که 

اگه بقیه بزاتون سنگ تموم میزارن براشون ببر و الا مسئولیت گردنت نیست ک 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
فقط برای پدر و مادر ها

شوهرم به مامانش هر ماه پول میده خودم ولی اینطوری نیستم، وقتی می خوایم بریم اگه برای مامانم بخرم، برای مادرشوهرم هم میخرم ولی شوهرم کلا کخالفه

شما چکار ب خاهرت داری دوبار نبری دیگ اینجور برا شون عادی میشه هزینه سوغاتی اونم پر جمعیت کم در نمیاد ...

خانواده م جبران می کنند ولی فرقش اینه من یه تی شرت هم بخرم  تقریبا دو تومن برا همه شون در میاد و این از جیب خودم میره، اونا برای بچه م خرید می کنند ولی به چشم همسرم نمیاد.

خانواده م جبران می کنند ولی فرقش اینه من یه تی شرت هم بخرم تقریبا دو تومن برا همه شون در میاد و این ...

برا چی بچشم شوهرت نیاد ؟ 

بنظر من تیشرت و لباس و این چیزا سوغات نیس 

مثلا گز و نبات مخصوص و زرشک و خرما و ...چیزی ک مخصوص اون شهره سوغاته 

شما ظاهرا میخای دست خالی نباشی