2777
2789

یه عمر مجردی بهم گفت این کارو بکن اون کارو نکن منم فقط گفتم چشم 

تا جایی که در بدن من انرژی زنونه ای نمی‌دید 

حالا که متاهلم امروز موهامو یکم کوتاه کردم 

مدل مصریه موهام 

شروع کرد به فحش دادن که تو مگه معتادی مگه خرابی فلانی

منم گفتم یه عمر بهت چشم گفتم دیگه حق دخالت نداری مگه موی سر تورو کوتاه کردم 

شروع کرد به گریه کردن و منو با دخترای بقیه مقایسه کرد 

این مادر سمی نیست پس چیه 😓

بابا خب حالم بده مشکل دارم موهامو که کوتاه میکنم حالم بهتر میشه من اینطوری دوس دارم مگه گناه کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب کردی عزیزم... یا این مادر سمی هم کمتر رفت و آمد کن تا تو رو هم مثل خودش نکردخ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

هر کار دلت میخواد انجام بده. مادرت کنترل گره. بگو اصلا شوهرم دوس داره به شما چه

کلی حرف بارم کرد آخرم گریه کرد قشنگ بهم حس عذاب وجدان داد یه عمره کارش همینه منو روانی کرده 

خوبه متاهلم اینقدر گیر میده 

خوب کردی عزیزم... یا این مادر سمی هم کمتر رفت و آمد کن تا تو رو هم مثل خودش نکردخ

عقدم فعلا مجبورم 

یه عمره اینطوریه مخصوصا که من دختر بزرگم 

منو‌ روانی کرده خیلی عاشقشم میمیرم براش ولی...😓

اشکال نداره بعضی مادرا اینشکلین منم یکی از اونام ولی حریف دختر ۱۵ سالم نمیشم😅ولی واقعا موی بلند خیل ...

عزیزدلم توروخدا تو این چیزا زیاد به دختر گل تون گیر نده خیلی آسیب میبینه روح و روان آدم ❤️😘

عقدم فعلا مجبورم یه عمره اینطوریه مخصوصا که من دختر بزرگم منو‌ روانی کرده خیلی عاشقشم میمیرم براش ول ...

پس فعلا صبوری کن ـ. بعدش دیگه تلفنارو کمتر و کمتر کن و ایضا رفت و امد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

عزیزدلم توروخدا تو این چیزا زیاد به دختر گل تون گیر نده خیلی آسیب میبینه روح و روان آدم ❤️😘

باور کن نه سختگیرم ونه چیز دیگه انقدر باهم رفیقیم فقط دوست دارم دست به موهاش نزنه اونروز وروجک رفته حموم گفت مامان قیچی بده منم بیخیال نمیدونستم رفته مثلا چتری زده خراب کرده موهای جلو انقد پشیمون شد منو باباش انقدر مسخرش کردیم گفت توبه مامان دیگهدست به موهام نمیزنم😂

باور کن نه سختگیرم ونه چیز دیگه انقدر باهم رفیقیم فقط دوست دارم دست به موهاش نزنه اونروز وروجک رفته ...

❤️❤️💕💕😂😂دیگه پس براش درس عبرت شد.

نه میدونید مامان من به تک تک چیزا گیر میداد و بعد متاهلی کم تر شد 

کلا همیشه من زیر ذره‌بین بودم 

❤️❤️💕💕😂😂دیگه پس براش درس عبرت شد.نه میدونید مامان من به تک تک چیزا گیر میداد و بعد متاهلی کم تر ...

درست میشه وقتی ازدواج کردی جای خالیت توخونه اذیتش  میکنه مادره دیگه به دل نگیر بخدا من تازه مادرمو درک کردم تازه فهمیدم چقد منو دوست داشت