2777
2789

همینجوری از سر بیکاری واسه فرار از تنهایی و فکر و خیال یه مدت باهاش چت کردم 

حالا الان چندروزیه گیر داده میگه بیا باهم بریم یه وری

دور دوری، کافه ای، قلیونی ، چیزی...

ولی حقیقتا من میترسم ازش🤦‍♀️

اصن جرئت نمیکنم بخام باهاش برم بیرون😬

حس میکنم خیلی راحت میتونه عین یه جوجه با دو تا انگشتش خفم کنه🥲

البت از پشت گوشی ک اقا بنظر میاد ولی قد و قوارش واسم ترسناکه

چیکا کنم ؟؟!

خب باهاش جای عمومی قرار بزار 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهروز خیلی بانمکه 

نترس اینا مهربونن از اون مارمولکهای کوتوله بترس

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

اگه رفتی دیت کلا میگما

هیچوقت سوار ماشین پسر نشو و یه جای عمومی و شلوغ قرار بزار مثل کافه

پا نشی مثل لاتا بری قهوه خونه قلیون بکشیا

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بهروز خیلی بانمکه نترس اینا مهربونن از اون مارمولکهای کوتوله بترس

گفتی یاد آشنایی خودمو شوهرم افتادم شوهرم قدش کوتاهه ۱۷۰ البته خودمم ۱۵۵ بهم میایم ولی سه بار رستوران برد منو یهو شد پسرخاله  تا به خودم اومدم دیدم بعلهههههه.....

گفتی یاد آشنایی خودمو شوهرم افتادم شوهرم قدش کوتاهه ۱۷۰ البته خودمم ۱۵۵ بهم میایم ولی سه بار رستوران ...

اخی😍قدش خوبه ۱۷۰ برای مرد رنج متوسطه خودتن رنج متوسط خانمهایی

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

اونک اره حتماااااولی بازم میترسم بشینم کنارش با این عظمت🥲🤣🤦‍♀️

😖😖😖😖😖🥴🥴🥴

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!