2777
2789

اینا رو مینویسم هم برای خودم که اگه انشاءالله خدا خواست و دوباره قسمتم شد برم هم برای دیگران اگه خواستن برن

قبل از هر چیز که حال روحی آدم قبل سفر خیلی مهمه. من اگه میتونستم قبلش یه کتابی درمورد ائمه میخوندم یا سخنرانی گوش میدادم که وقتی رفتم زیارت ارتباط دلی قوی تری داشته باشم مخصوصا درمورد امام کاظم و امام جواد و امام حسن عسکری و امام هادی که توی سامرا کاظمین هستن طوری نباشه برم زیارت کنم ولی هیچی در موردشون ندونم. حداقل توی گوگل چارتا مطلب درمورد زندگی شون بخونم.

قبل رفتن خونتون رو تمیز کنید😅 چون وقتی برسید ممکنه خانواده هاتون بیان خونتون 

نکته دیگه این که من شخصا دفعه بعدی احتمالا قرص میخورم که پریود نشم چون حتی اگه برنامه ریزی کنی که توی سفر پریود نباشی بازم شرایط سفر ممکنه پریود رو جلو بندازه و خیلی حیفه این همه راه رفتی و پول دادی ولی نتونی نزدیک ضریح بشی و مسجد کوفه و سهله هم نمیشه بری

چه تاپیک قشنگی :)

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قراره سوغاتی بخری سعی کن قبل رفتن از ایران بخری هم بارت سنگین نمیشه هم وقتت واسه خرید گرفته نمیشه (بازار های ایران خیلی هم بهتره خیلی هم راحت تره 

اگه خواستی از اونجا بخری لازم نیست دینار داشته باشی همه پول ایرانو قبول میکنن خیلی هم فارسی شون خوبه😅 قشششنگ همه مغازه دارا میفهمن چی میگی. 

(من اونجا با دینار میخواستم خرید کنم سر گرفتن بقیه پول و حساب کردنش گیج میشدم همون تومن بهتره)

ولی یه مقدار دینار محض احتیاط بردارید

از کربلا خرید نکنید هم گرونه هم هیچی نداره (فقط مهر و تسبیح تربت اگه خواستید بخرید) نجف بازارش بهتره 

(نجف پتو متری میفروشن قیمتش خوبه اگه خواستید)

یه مغازه هست که من خیییلی دوست داشتم یه آقای فوق العاده مهربونی بود بهمون هدیه هم داد☺️😍 آدرسش: از باب الرضا که خارج میشی یه کم میای سمت چپ یه در خروجی کوچولو هست که به بازار وا میشه ینی مغازه طرف از داخل حرم دیده میشه همون اولین مغازه. میتونید ازش تسبیح عقیق و... بخرید واسه سوغاتی خیلی خوبه قیمتاشم خوبه

حتما قبل سفر حجامت بدین. 

فوق العاده موثره. 

اونجاهم مدام ماسک بزنید. 

سنگ نمک مصرف کنید. 

سفرتون اگر زمینی هست، برای اتوبوس صندل همراهتون باشه. 

خوراکی و تنقلات مثل بادوم، گردو، کشمش،  تخمه همراهتون باشه. 

از شهرتون تا مرز،  از مرز تا مقصد موردنظر مصرف میشه. 

کاظمین سامراهم میبرن بین راه ضعف کردین، بخورین. 

تو حرم هم تنقلات تو کیف تون باشه بهتره. 

فلاسک چایی باخودتون برای اتوبوس ببرید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه کانالی گروهی یه جایی برای خودتون داشته باشید که فقط توش عکس و خاطرات سفرتون رو بذارید چون آدم حوصلش نمیشه توی دفتر بنویسه اینطوری توی راه توی اتوبوس و... میتونید بنویسید.

علاوه بر چمدون یه کیف یا کوله واسه وسایل دم دستی داشته باشید ولی اینقدرررر پر از وسایلی که ممکنه لازم بشه نکنید که اگه چیزی لازم بود بخواید دو ساعت بگردید دنبالش... 

چند تا بیسکوئیت مثل ساقه طلایی و ستاک و جمانه که جای کمی میگیره و شکم سیر کنه بردارید خیلی لازم میشه

قرص سردرد و دل‌درد و اسهال و.... بردارید قرص تقویتی و قرص جوشان هم بدارید

حتما دو دست ملافه و روبالشتی بردارید. یه رول کامل دستمال توالت بردارید نبات حتمااااا بردارید از اینا که نی داره.

@parpari717‍ 

سلامممم♡ این تاپیکو ذخیره کن انشاءالله زودی قسمتت میشه😃😍😍😍

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

ممنون عزیزم زیارتت قبول ولی من ازقرص خوردن میترسم بدتربه لکه بینی بیفتم

نمیدونم والا منم خیلی بدم میاد قرص بخورم ولی این دفعه خیلیییی بد موقع پریود شدم توی سفر خیلی اذیت شدم🥲

توی هتل ممکنه هر وعده نوشابه بدن. آخر سفر به خودتون میاید می‌بینید یه هفتس دارید روزی دوتا نوشابه می‌خورید... اگه میخواید غذا هضم بشه دو قلپ بخورید بقیه شو بذارید بمونه... همه شو نخورییییید.

اصلا ااااا شیر نخورید. ممکنه صبحانه شیر بدن و بقیه هم بخورن و کاری شون نشه ولی شما احتیاط کنید تا اسهال نشید🥲 اگه خوردید بمونید هتل تا چند ساعت بیرون نرید توی گرما. 

اگه با قطار میرید سعی کنید هماهنگ کنید کوپه زنونه باشه خیلییی راحت میشید.

اگه دفعه اوله میرید حتما سعی کنید دوست پیدا کنید توی کاروان

حتما مراسم های بعثه مقام معظم رهبری رو شرکت کنید. خیلیییی عالیه هم سخنرانی هاشون هم مداحی هاشون عاااالیه. 

سعی کنید رو موقع نماز خوندن پشتتون به ضریح نباشه روتون هم به ضریح نباشه چون درست نیست. زیر ناودان طلا هم همه میرن نماز میخونن ولی چون پشت به ضریح میشه درست نیست. اونجا فقط دعا کنید نماز نخونید.

زیارت امین الله توی حرم امیرالمؤمنین خیییلیییی خوبه به یک بار خوندن کفایت نکنید چند دفعه بخونید (مثلا 3 بار یا 5 بار) برای اموات هم توی حرم امیرالمؤمنین زیارت امین الله بخونید خیلی به کارشون میاد اون دنیا.

توی امیرالمؤمنین نمازاستغفار بخونیم. برای حق الناس هایی که گردنمونه و حسابش از دستمون در رفته. دو رکعت نماز مثل نماز صبح و بعدش 70 تا استغفرالله ربی و اتوب الیه