2777
2789

ما خونه ای ک الان زندگی می‌کنیم غرق نوره کل خونه پنجره داره خیلی دلبازه ولی عیب بزرگ داره پارکینگ نداره خیلیم اذیتیم حالا شوهرم یه خونه دوطبقه پیدا کرده ک بایکی شریکی بخره یه پارکینگ بزرگ داره پشت بوم در اختیار خودمونه میتونیم ب سلیقه خودمون بسازیمش(نیم ساخته)ولی اونجاهم ی عیب بزرگ داره یه پنجره میخوره آشپزخونه ک جلوش ساختمونه اصلا نورگیر نیس پذیرایی و اتاقا اصلا نور ندارن باید ازصبح تاشب لامپ روشن کنیم منم به شدت ازاین خونه ها متنفرم شوهرمم لج کرده دیوونه شده همش سر چیزای الکی تو خونه دعوا میندازه کلی بهم توهین کرده چند روزه خسته شدم دیگه خونه خالم بغل همون خونس وقتی میرم خونشون نیم ساعتم نمیتونم بشینم دلم میگیره از بس تاریکه حالا من چجوری برم چندسال اونجا زندگی کنم

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم به نور حساسمعاشق نورم

من ۴سال واحد پشت زندگی کردم مثل طویله بود ولی دیگه نمیتونم

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

قبول نگن چون خیلی مهمه موقعیت خونه ادمو  افسرده میکنه لباس هم نیست در بیاری بزاری کنار حالا حالا ها باید بسازی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نظرمنم خونه ی خودته ،پارکینگ دراین حد مهم نیست

مهم هست خیلی مهمه ماشین میزاریم جلو در یه روز باطری میبرن یه روز خط میندازن ولی من دلم به این خونه نیس

واقعا خونه پرنور یه نعمته ، خونه ماهم نورش کمه

خونه قبلیم واحد پشت بود اومدم خونه دیدم ۴سال زندگی نکردم

من ۱۵ساله تو اپارتمانیم ک نور کم داره ۲۴ساعت مهتابی روشنه والا افسرده شدم.... نکن ...بزار هر چ میخواد دعوا راه بندازه .... مرگ یکبار شیون یکبار هر روز ک خونه عوض نمیکنید ک... کاش اقایون اینقدر بیانصاف نبودن 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
باهاش آروم صحبت کن که حداقل یه خونه‌ی بهتر پیدا کنید که هم نورگیر خونه خوب باشه هم پارکینگ داشته باش ...

والا بخدا گفتم،گفتم ۴۰مترم باشه ولی تاریک نباشه اصلا جای تهویه نداره فک کن یه متر بعد بالکن یه ساختمون ۴طبقس اصلا هوا میاد