2777
2789
عنوان

تحصیل در بندر عباس

140 بازدید | 22 پست

اینجا کسی هست که از بندرعباس یا کلا استان هرمزگان؟ برای تحصیل میخواستم این شهر بین گزینه هام باشه ولی اطلاعات کافی ندارم. جدا از هوای گرمش میگن شهر پر هزینه ایه برای زندگی. میخواستم یکم بیشتر راجبش بدونم 

واسه ارشد میخوای انتخاب رشته کنی؟

نه هنوز به اون مرحله نرسیدم   واسه کنکور میخوام ولی اطلاعات زیادی راجبش پیدا نکزدم تو اینترنت گفتم شابد بهتره از کسی که اونجا زندگی میکنه بشنوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون کدوم استان هستین اصلا هیچ آشنای رفت آمدی ندارین بندر؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نه، خودم از مشهدم، اقوام هم اکثرا از همینجان.

اها پس خیلی متفاوت هست دور بهتون از همون خراسان انتخاب شهر دانشگاه داشته باشین ک نزدیک هس بهتون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

گرررمه.شرجیه.کرایه ها بالاست.‌میوه گرونه.معرفت بندری ها ۲۰ هست.عشق میکنی

با آب و هوا میتونم کنار بیام، مردمش همه جا فقط تعریفشونو شنیدم اما هزینه هاش در چه حد بالاست؟ برای چی اینقدر فرق هست تو قیمتاش اصلا بین شهرای دیگه یا گرون مثل بقیه جاهاست؟

با آب و هوا میتونم کنار بیام، مردمش همه جا فقط تعریفشونو شنیدم اما هزینه هاش در چه حد بالاست؟ برای چ ...

چون غیربومی ها زیادن. علت گرونی مسکن،غیربومی ها هستند😵‍💫

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خیلی گرمه مردم شبا تازه از خونه میان بیرون شهر زنده ایه مردمش خیلی خونگرمن

یعنی اصلا روزا نمیشه بیرون رفت از شدت گرما؟ از اونجایی که برای تحصیل میخوام برم میشه از مهر تا اوایل تیر. تو این بازه هم خیلی گرمه؟

با آب و هوا میتونم کنار بیام، مردمش همه جا فقط تعریفشونو شنیدم اما هزینه هاش در چه حد بالاست؟ برای چ ...

کنار اومدن با اب و هوارو شوخی میکنی حتما‌ . تحملش بسی سختتتتتِ

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎