2777
2789
عنوان

خط چشم

114 بازدید | 23 پست

دوستان سلام، من دوست دارم خط چشم قهوه‌ای بکشم چون به نظرم رنگ مشکی خیلی زننده هست ولی هر چی گشتم خط چشم مویی قهوه ای پیدا نکردم فقط خط چشم ماژیکی قهوه ای پیدا کردم که متاسفانه دو تا بدی داره یکی اینکه رنگ قهوه ایش یکم به قرمزی میزنه، دوم اینکه چند بار اول خوب رنگ میده بعد چهار بار استفاده باید یکم فشار بدی تا رنگش بزور دربیاد و اصلا به درد نمیخوره . اهل سایه پودری هم نیستم چون دوست دارم چون دوست دارمم‌ خط چشمم کاملا خطی باشه محو نباشه. میشه یه راهنمایی بکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهوه ای اکوا بگیر با قلمو بکش حتی از خط چشم قبلیت میتونی به جای قلمو استفاده کنی

خودت بکش 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

خودت با سایه خط چشم بکش 

رنگ قهوه ای که دوس داری سایه شو بخر بعد با براش و آرایش پاک کن اسمش یادم رفت 😅

سایه بکش عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اونا به شدت کمرنگ و وحشتناکه درجا پاک میشه بعد رنگش به زردی میزنه

من قبلاً ها مدت خیلی زیادی از اکوا مشکی استفاده میکردم خیلی خوب بود 

الانشو نمی‌دونم دقیقا گفتم شاید مثل قبل باشه ...

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...