2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این عکسو بزارید رو پروفایلاتون..ببینید عکس العمل خواهرشوهراتون چیه

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

کاملا موافقم مخصوصا اولی و دومی....

یه دختر رو خانوادش تو ناز و نعمت  و با هزار سختی بزرگ میکنن بعد یه پسر میاد تو یه سال یا شایدم چند ماه اون دختر رو بدبخت میکنه!

درباره دومی هم بحث زیادی با ادم بیشعور سطح خود ادم رو میاره پایین فقط باید سکوت کرد که البته اون فرد بیشعور متاسفانه دلیل سکوت رو هم نمیفهمه😒

کاملا موافقم مخصوصا اولی و دومی.... یه دختر رو خانوادش تو ناز و نعمت  و با هزار سختی بزرگ میکن ...

همون نفهمیدن دلیل سکوت بدتر ادم و حرص میده یارو نفهمه و خودبزرگ بینی داره

من تو ام یا تو منی😯 

ببخشید ولی از سر کنجکاوی تاپیک های قبلتو دیدم منم دقیقا یه پسر عمو داشتم البته دارم😅دانشجوی پزشکی و خواستگارم بود به شدددت بیخیال و اسم بیخیالیش رو روشن فکری گذاشته بود😐😒 اخ من حرص خوردم از دستش😬

من تو ام یا تو منی😯  ببخشید ولی از سر کنجکاوی تاپیک های قبلتو دیدم منم دقیقا یه پسر عمو داشتم ...

باهاش ازدواج کردی؟؟؟؟؟؟

من نامزدیم رو بهم زدم ولی اون ول کن نبود پدر و مادرش و واسطه کرد دوباره

باهاش ازدواج کردی؟؟؟؟؟؟ من نامزدیم رو بهم زدم ولی اون ول کن نبود پدر و مادرش و واسطه کرد دوباره

ما چند ماه با هم ارتباط داشتیم ولی رابطمون رو تو فامیل رسمی نکردیم فقط خانواده ها میدونستن بعد هم با بدبختی تموم کردم ولی هنوز که هنوزه پیگیره ولی من کوتاه نمیام چون نمیخوام همه عمرم با حرص خوردن بگذره....یه خصوصیاتی داشت که به دوستام میگفتم میگفتن خاک تو سرت خوشی زده زیر دلت و پسر به این خوبی و...😐 ولی من عذاب میکشیدم کلا بیخیال بود خیلی تحت تاثیر حرف اطرافیانش قرار میگرفت هر چی میگفتم میگفت چشم بعد بیخیال کار خودشو میکرد😐 با دخترا راحت بود خیلی بعد من گیر میدادم میگفت خیلی طرز فکرت قدیمیه ولی باشه بخاطر تو رسمی تر برخورد میکنم ولی باز کار خودشو میکرد😒 یادش افتادم باز حرصم گرفت😂 ببخشید سفره دلمو باز کردم😅

نمیدونم نامزد تو تا چه حد مثل پسر عمو منه ولی اگه میخوای باهاش ادامه بدی دید خودت رو عوض کن و سخت نگیر چون هیچوقت پسرا عوض نمیشن 😅