2777
2789

شوهرم با برادرش مشکل پولی دارن یعنی شوهرم به برادرش پول داده حالا اون پس نمیده واینکه چون پسر اخریه مادرشوهرم خیلی هواشو داره وبه شوهرم. میگه ولش کن و نمیخوادبگیری 

دیشبم که رفته اونجا برا پوله مادرشوهرم و خواهرشوهرام بهش گفتن تو پول و کاریش نداری زنت نمیزاره زنت اینکارارو بهت یاد میده 

درصورتی خدا که خداشاهده اصلا من خبر نداشتم که شوهرم قراره بره اونجا شاید باورتونم نشه به جان بچه هام اصلا شوهرم بهم نگفته هم که برا چی این پولو بهش داده منم میگم مشکل خودشو برادرش حلش کنن دخالت نمیکنم حالا بگذریم که خیلی خودمون بهش نیاز داریم ولی من اصلا دخالت نکردم 

برا این حرف که واگذارشون کردم به خدا 

وسط همین بحث ها مادرشوهرم  به شوهرم گفته بیا برو هرچی داری بده به این زنت خودش به یکی گفته که نمیخواد با این زندگی کنه میخواد هرچی داره ازش بگیره و بره 

درصورتی که من حتی مهریمو به شوهرم بخشیدم و الان بچه دارم به شوهرمم گفتم هر وقت دیدی نمیتونی با من زندگی کنی بچه هامو بهم بده میرم ولی بهم خیانت نکن 

حالا این حرف مادرشوهرم برام خیلی سنگین تموم شده اونا نمیدونن که من مهریمو بخشیدم میخوام برم باهاش صحبت کنم بگین چی بگم بهش چطوری صحبت کنم که بی احترامی هم نشه از دیشب تا الان به خاطر حرفاشون ناراحتم ودارم گریه میکنم چرا اینا اینقدر منو بد میبینن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بی احترامی نشه؟آدمی که چنین حرفی زده حقشه بهش بی احترامی هم بشه

نمیدونم بخدا چی بگم بهشخیای ناراحتم 

من یه ادمی هستم که تا برم صحبت کنم گریمم میگیره میترسم برم و نتونم صحبتم بکنم

بی محلی واهمیت ندادن بهترین گزینه اس اب دریابادهن سگ نجس نمیشه مهم خودت وشوهرتیدپارس پشت گله زیاده ع ...

اخه خیلی حرف ها پشت سرم زدن و من حرف نزدم ولی راستیتش این برام خیلی سنگین تموم شده منی که حتی مهریه ایی که حقمه رو بخشیدم چرا اینا باید اینطوری بگن پشت سرم 

خدا از کسی که زندگی کسیو خراب کنه نمیگذره..

دقیقااا 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

اصلا نزار بفهمن که مهریتو بخشیدی بین خودت و شوهرت بمونه و اینکه به نظرم جواب ندی بیشتر میسوزه نهایتا ...

والا خیلی حرف ها پشت سرم زدن ولی اینو نتونستم هضمش کنم وقتی که من مهریه ایی که حقم بوده رو بخشیدم چرا باید این حرف رو پشتم بزنن