2777
2789

وقتی سرویس میگیرین چه از یک مهر چه ۷مهر یک ماه حساب میشه و باید ۳۰ ام به ۳۰ ام تسویه کنین،یا اول همون ماه،سرویس قراردادی هست یعنی شما سرویس میگیرین از مهر تا مثلا آخر اردیبهشت و باید پول این هشت ماه رو بدین،بگین یک هفته بچم نیومد مدرسه،یا خود مدرسه برای سرما تعطیل کرد،بازم باید هزینه اش رو پرداخت کنین،یا مثلا فروردین دو هفته اس ،بعضی ها میگن چرا باید کامل بدیم ،خوب این یه قرداد هست،بعدشم هر سال از اول فرودین افزایش کرایه هست،ولی سرویس با همون نرخ سال قبل هزینه سرویس میگیره،یعنی شما اگه بخای هزینه با کرایه آژانس حساب کنین و فقط روزایی که بچتون مدرسه میره رو در نظر بگیرین و روزای تعطیل رو ندین بازم هزینه اش از هزینه سرویس بیشتر میشه،پس نیاین بگین حلال واری نیست چرا باید بدیم،یا مثلا بچتون سه روز از خرداد رو میره،خوب هزینه اون سه روز رو پرداخت کنین نگین به جای روزایی که تعطیل بود،و خیلی چیزای دیگه که واقعا این جا نمیشه گفت،من خودم سرویس هستم و بعضی ها واقعا فکر میکنن نوکر دارن هر جور بخان رفتار کنن،البته بعضی خانواده ها واقعا مودب هستن،و خدا تعدادشون رو زیاد کنه.

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حلال واریش این هست ک برای روزایی ک خدمات ندادین پول نگیرین

شمارو نمیگم خودم رو میگم ک مشغول به کاری هستم..

دلم نمیخواد پول شبهه دار وارد زندگیم کنم.

ولی الان کسی به این چیزا اهمیت نمیده

مدرسه بچه های منم همینن

پول غذا و سرویس و عیره ک نبودن بازم دادیم کامل

💕

آره قانونش اینه که کامل پرداخت بشه، تعطیلی و ... که تقصیر سرویس نیست

بله،و باورت میشه من امسال کسایی رو داشتم که ادعای پولداری داشتن و واقعا منصبی داشتن و سرم از دستشون سوت کشید بابت این چیز ها،و خانواده هایی داشتم با وضع مالی معمولی ولی اصلا بحثی نداشتن و منظم بودن.

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

میگن باید بدین 

ولی وقتی رفت و برگشتی نداشتندچرا باید پول بیخود بدیم؟ 

خب حلال نبست دیگه چرا خودتون رو گول میزنین؟ میشینید خونه رو پول اون روز تعطیلی رو میگیرید شما یکم وجدان داشته باشید 

پ ن : فقط نظرمو گفتم دخترم سرویس نداره

این کاربری تعطیل است❌️

میگن باید بدین ولی وقتی رفت و برگشتی نداشتندچرا باید پول بیخود بدیم؟ خب حلال نبست دیگه چرا خودتون رو ...

من کامل توضیح دادم ولی آی کیو شما پایین هست و متاسفانه راه حلی براش نیست

من کامل توضیح دادم ولی آی کیو شما پایین هست و متاسفانه راه حلی براش نیست

ای کیو شما بالاس بسه 

واسه خدماتی ک نمی‌دید انتظار پول دارین متاسفم برای امسال شما سواستفاده گر

این کاربری تعطیل است❌️

حلال واریش این هست ک برای روزایی ک خدمات ندادین پول نگیرینشمارو نمیگم خودم رو میگم ک مشغول به کاری ه ...

میتونین سرویس نگیرین،و آژانس بگیرین و پول روزایی که نمیفرستین رو ندین،اجباری در کار نیست

سلام من ماهانه پرداخت میکردم هر سی ام. مثلا اگردرماه یک هفته هم میرفت فقط مدرسه، من مجبور بودم پول ک ...

آره،چون اون کسی که میاد سرمایه اش رو میزاره وسط ،روی این نه ماه حساب کرده،ولی امسال من متاسفانه یه آقایی بود ادعا داشت واقعا ولی چون یک هفته از ماه اومده بود هزینه رو نداد،منم واقعا حوصله بحث باهاش رو نداشتم ولش کردم،ازش نگرفتم،مرد گنده اول به دروغ میگفت ریختم به حساب،بعد من گفتم خوب واریزی برام نیومده بعد بحث که من نمی‌ریزم،یعنی ولش میکردی تا فردا باهات بحث می‌کرد 

میتونین سرویس نگیرین،و آژانس بگیرین و پول روزایی که نمیفرستین رو ندین،اجباری در کار نیست

شما ی چیز دیگه پرسیدی در مورد حلال بودنش

منم ج‌ابتو دادم🤗

دیگه شما برات مهم نیست خب بگو مهم نیست

چرا بحث رو میبری بی راهه😖

سال اول سرویس داشتن

الان راننده دارن ک با ماشین خودم میبره میاره..

پولش خیلی بیشتر سرویس هست

شما نگران نباش🙂

💕