2777
2789

خاله و دایی هاتون مربوط به چه دهه ای هستن ؟

من دهه ۲۰و۳۰و ۴۰😐

اولین نوه  مادربزرگم هم متولد ۱۳۴۸ آخرین نوه هم متولد ۱۳۸۵

خودم هم ۸۳ هستم 

میگم عجیب نیست این؟

خانم های دهه شصتی بچه های خواهر و برادر تون برای چه دهه ای هستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دهه هشتادیم‌.عموهام دهه ۴۰به بعدن.دایی و خاله هام ۳۰به بعد.اولین نوه فامیل مادریم متولد۵۷هستش،اولین نوه فامیل پدریمم متولد۷۰

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ببخشید ❤️😂آخه دایی و خاله دوستام دهه شصتی هستن گفتم ببینم برای بقیه چجوری هست

باشه 🥺

بعد ماه ها برگشتم ،میشه درخواست دوستی ندید ؟؟ حتی دوستای قدیمی😍ما را به سخت جانی خود این گمان نبود💔

خودم ۷۸ 

اولین عموم توی جنگ شهید شدن ۱۶ ،۱۷ سالشون بوده اون موقع دقیق یادم نیست تاریخ شهادتشون و تولدشون

آخرین عموم و آخرین بچه پدر بزرگ مادربزرگم ام متولد ۶۸

رابطه خیلی صمیمی و نزدیکی داریم خانواده خیلی صمیمی و امروزی با بچه ها خودشون وفق میدن آزادی داریم ولی حد و مرزی داریم برا خودمون 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

من دهه هشتادیم‌.عموهام دهه ۴۰به بعدن.دایی و خاله هام ۳۰به بعد.اولین نوه فامیل مادریم متولد۵۷هستش،اول ...

راستی آخرین نوه سمت پدریم متولد۴۰۲ و سمت مادریمم ۴۰۳

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐