2777
2789

مجردی؟؟؟متاهل ؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

کار شما از نصیحت گذشته خودت نصیحت کنی خواهرم🤣🤣🤣

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااا چه عیب داره نصیحت بالای ۴۰سال بهتره میگن عقل کامله

نه با این لحن جواب دادن مشخصه هنوز نصیحت لازم دارید😁

ولی خب من اهلش نیستم 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من 49 سالمه

بهت میگم فقط به خودت فکر کن تمرکز کن روی خودت 

هر لباسی دوست داری بخر هر غذایی دوس داری بخور به حرف مردم اصلا اهمیت نده اگه کسی اذییت کرد با هاش فاصله بگیر و از زندگیت و فکر و ذهنت حذف کن

مراقبت پوستی انجام بده ورزش کن مدیتیشن کن  اگه شاغلی و نیازهای اولیه زندگی رو مثل خونه و ماشین رو داری مقدار کمی از پولت رو پس انداز کن بقیشو برای رفاه و آرامش خودت خرج مسافرت زیاد برو

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه
وااا چه عیب داره نصیحت بالای ۴۰سال بهتره میگن عقل کامله

احساسی تصمیم نگیر . متعادل باشی. 

با رویاهات زندگی کن .

از طبیعت فاصله نگیر .

در الاجراست گل و گیاه پرورش بده . 

نقاشی و موسیقی و شعر رو فراموش نکن .

زندگی رو زیاد جدی نگیر 

از ادم های با انرژی منفی فاصله بگیر .

ورزش رو حتما داشته باش .

از کار و زندگیت لذت ببر.

....