2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت کرد

660 بازدید | 44 پست

تازه همین امروز فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرد.یه دختر دارم 10 سالشه میگه اگه طلاق میخوای بگیری باید بچه رو بدی من .

هستین شات از پیامهای خودش و اون زنه رو بزارم؟

اگر بخوای طلاق بگیری بخاطر سن بچت خود بچت انتخاب میکنه پیش کی بمونه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی چرا تشویقی میخوای؟بزارم اینم‌مثل خودت کنی؟

کار با افتخاری نکردی ک شرط و شروطم میزاری

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چرا اینقد خیانت زیاد شده

اخه دیگه عیب نیست و ی جورایی کلاسه

در این حد ک دخترای مجرد و سن پایین میرن با مردای متاهل ، 

قدیم دم مدرسه ها پسر بچه پر میشد الان مردء سن بالا

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فکر کنم شاید دخترم منو انتخاب کنه چون باباش همش اون رو میزنه بهم میگه من بابا رو دوست ندارم

ای خدا امیدوارم بهترینا براتون پیش بیاد 🌹

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید